Πέτρος Ρουτζιέρης: «Θα ήθελα να παίξουμε ξανά!»

«Θα ήθελα, αν οι συνθήκες το ευνοήσουν, να κυλήσει και πάλι η μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους και να αγωνιστούμε κανονικά!». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή του Διαγόρα Πέτρο Ρουτζιέρη και έχουν να κάνουν με τον …απίστευτο εφιάλτη που όλοι βιώνουμε με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», επεσήμανε πως «πάνω απ’ όλα βέβαια είναι η υγεία όλων μας. Το αν θα παίξουμε ή όχι δεν εξαρτάται πλέον από εμάς» και τόνισε και τα εξής:

«Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου ασφαλώς και θα ήθελα να μπούμε και πάλι στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα είναι καλύτερο να κρίνεται στους αγωνιστικούς χώρους. Θα είναι και το πιο δίκαιο καθώς για όλους θα υπάρχει η ίδια ακριβώς δυσκολία. Όλες οι ομάδες αυτή τη στιγμή εξάλλου δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Οπότε όλες θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό, θα ήθελα να παίξουμε ξανά και να τελειώσει το πρωτάθλημα στα γήπεδα. Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να περάσει αυτός ο εφιάλτης».

Αναφερόμενος σε μια πιθανότητα αναδιάρθρωσης των κατηγοριών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είπε τα ακόλουθα:
«Νομίζω ότι πρέπει να γίνει νέα αναδιάθρωση. Είδαμε ότι ακόμα στη Super League 2 υπάρχουν ομάδες που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Πρέπει να καταργηθεί αυτή η κατηγορία. Το ιδεατό για εμένα είναι να δημιουργηθούν τρεις Εθνικές κατηγορίες, όπως ήταν παλιά. Η Α’ Εθνική, η Β’ Εθνική σε έναν όμιλο και η Γ΄Εθνική Κατηγορία όπως είναι τώρα. Αυτό είναι το μοντέλο που ταιριάζει να γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».