Διαγόρας: Διατηρούνται με ατομικές προπονήσεις!

Διαγόρας: Διατηρούνται με ατομικές προπονήσεις!

Διαγόρας: Διατηρούνται με ατομικές προπονήσεις!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 234 ΦΟΡΕΣ

Οι παίκτες του Διαγόρα εκτελούν από μόνοι τους ειδικό πρόγραμμα που έχουν πάρει από την τεχνική ηγεσία προκειμένου να είναι έτοιμοι αν οι συνθήκες το ευνοήσουν και τους ζητηθεί να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση

Ατομικές προπονήσεις στα σπίτια τους κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα! Σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, οι «κυανέρυθροι» ακολουθούν ένα ειδικό πρόγραμμα που τους έχει χορηγήσει η τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα όλοι βρίσκονται σε καθημερινή επαφή μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου και ουσιαστικά διανύουν μια περίοδο άτυπης προετοιμασίας προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αν και εφόσον οι συνθήκες το ευνοήσουν και τους ζητηθεί να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Η ομάδα του νησιού μας βρίσκεται άλλωστε σε σημείο βολής πίσω από την προνομιούχο δεύτερη θέση και αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί, θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις να την διεκδικήσει.

Οι παράγοντες του «γηραιού» τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις προκειμένου να κάνουν τον σχεδιασμό τους ενόψει της συνέχειας. Αν και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα πάντως, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να γνωστοποιηθεί κάτι πριν από τις 14 Απριλίου, οπότε άπαντες αναμένουν στο ακουστικό τους.

Οι παράγοντες του συλλόγου έχουν πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών με το βασικό σχέδιο, όπως έχουμε γράψει ξανά, να προβλέπει την ενοποίηση της Super League 2 με τη Football League, κάτι που αν γίνει, θα είναι πολύ ευνοϊκό τόσο για τον «γηραιό» όσο και για τον Ιάλυσο καθώς δεν θα υποβιβαστεί κανείς.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή