Χωρίς ποδηλασία όλος ο Απρίλης

Χωρίς ποδηλασία  όλος ο Απρίλης

Χωρίς ποδηλασία όλος ο Απρίλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Αναβάλλονται οι αγώνες από την ΕΟΠ, μεταξύ αυτών και το Πανελλήνιο του δρόμου για τις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων Κορασίδων που ήταν να γίνει στη Ρόδο

Χωρίς ποδηλασία θα περάσει όλος ο Απρίλης, μετά και τη σχετική ενημέρωση από την ΕΟΠ βάσει των όποιων μέτρων λαμβάνονται για τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έτσι, αναβάλλονται και δύο πανελλήνια πρωταθλήματα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο διάστημα αυτό. Το πρώτο έχει να κάνει με το Όμνιουμ στην πίστα, που θα πραγματοποιούνταν στις 11 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και το δεύτερο με τη συνάντηση του δρόμου για τις κατηγορίες Νέων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Όσον αφορά τη δεύτερη διοργάνωση, επρόκειτο να φιλοξενηθεί μετά από σαράντα χρόνια στη Ρόδο, το διάστημα 24-26 Απριλίου, αφού η ΤΕ-ΕΟΠ Δωδεκανήσου είχε καταβάλει προσπάθειες γι’ αυτό μήνες πριν την τελική ενημέρωση από την Ομοσπονδία. Πάντως, όπως γίνεται και σ’ όλες τις Ομοσπονδίες, η ΕΟΠ θα κάνει ό, τι μπορεί για να μην χαθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα που είναι οι κύριοι αγώνες σε εγχώριο επίπεδο κάθε χρόνο κι από ‘κει και πέρα θα φανεί αν υπάρχουν, κυρίως τα χρονικά περιθώρια, και για τα διασυλλογικά ανά περιοχή.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση προς τα Σωματεία – Μέλη της και στις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές:
«Στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου, σχετικά με τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π. αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων (διασυλλογικών, τοπικών και πανελλήνιων πρωταθλημάτων) που περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς επίσης και την αναστολή λειτουργίας των εθνικών ομάδων, μέχρι τις 30/4/2020» .

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!