Επικοινωνία του Ιωάννη Παππά με τον Πρωθυπουργό για την θωράκιση των νησιών μας

Επικοινωνία του Ιωάννη Παππά με τον Πρωθυπουργό για την θωράκιση των νησιών μας

Επικοινωνία του Ιωάννη Παππά με τον Πρωθυπουργό για την θωράκιση των νησιών μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Έπειτα από αίτημα των περισσότερων Δημάρχων των μικρότερων νησιών της Δωδεκανήσου για αυστηρότερο περιορισμό των νησιών και συμμεριζόμενος τους φόβους και τις επιφυλάξεις όλων μας εξαιτίας της επικινδυνότητας της περίπτωσης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, έλαβε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει άμεσα με τον Πρωθυπουργό και με τους αρμόδιους Υπουργούς για την προώθηση αυτού του αιτήματος, ώστε να προφυλαχθούν αποτελεσματικά τα νησιά μας.

Έπειτα από τις συζητήσεις που πραγματοποίησε ο κύριος Παππάς, ενημέρωσε τους Δημάρχους και Επάρχους των νησιών για την επικοινωνία του με τους αρμόδιους, μέσω επιστολής, στην οποία ανέφερε την κατανόηση των ανησυχιών και των προβληματισμών των Δημάρχων και μετέφερε πως η κυβέρνηση ήδη εξετάζει το ζήτημα, αξιολογείται σε βάθος και ερευνάται σημαντικά μια τέτοια εξέλιξη , ιδιαίτερα λόγω του Πάσχα και της πιθανής μετακίνησης ετεροδημοτών, συγγενών και φίλων. Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη θωράκιση των νησιών και την εξασφάλιση της πολύτιμης υγείας των κατοίκων και σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»