Οι περισσότεροι θεωρούν δίκαιο να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όταν περάσει η …μπόρα του κορωνοϊού

Οι περισσότεροι θεωρούν δίκαιο να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όταν περάσει η …μπόρα του κορωνοϊού

Οι περισσότεροι θεωρούν δίκαιο να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όταν περάσει η …μπόρα του κορωνοϊού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

-Διαβάζοντας τον τοπικό Τύπο διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι προπονητές και παίκτες θεωρούν, κατά κάποιον τρόπο, δίκαιο να μην ξεκινήσουν τα ποδοσφαιρικά μας πρωταθλήματα όταν περάσει η …μπόρα του κορωνοϊού.

-Χωρίς προπονήσεις κι έχοντας περάσει περίπου ένας μήνας από τη λήψη έκτακτων μέτρων σε συνδυασμό με ό, τι βιώνουμε, το τελευταίο που θέλουν οι άνθρωποι αυτοί είναι να παίξουν μπάλα.

-Το θέμα είναι τι θα πράξει η ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση οι κατά τόπους Ενώσεις. Η όποια απόφαση θα έχει ενδιαφέρον και θα δείξει από την αρχή την κράση της.

-Εκεί θα δείξουν παράλληλα και χαρακτήρα οι παράγοντες τόσο εδώ όσο και στην ομοσπονδία με τις ισχυρές θέσεις τους και την πεποίθηση ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα ακόμα και τώρα.

-Ό, τι συμβαίνει στα Δωδεκάνησα, νομίζω συμβαίνει και στις υπόλοιπες περιοχές κι Ενώσεις, περιμένοντας όλοι απλώς το …σφύριγμα της λήξης μετά τη διακοπή, όπως στα παιχνίδια με επεισόδια.

-Τώρα, γι’ ανόδους και υποβιβασμούς ας μην μιλάμε, δεν είναι η ώρα ακόμα και μπορεί να μας πάρουν και στο ψιλό ή και να φρικάρουν μερικοί με αυτές τις κουβέντες.

-Οι «σφυγμομετρήσεις» όμως συνεχίζονται και συντόμως θα βγει πόρισμα, κάτι σαν τα exit polls στις εκλογές, μόνο που εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν μιλάμε για πολιτική…

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!