Γιάννης Καμπούρης: «Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει!»

Γιάννης Καμπούρης: «Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει!»

Γιάννης Καμπούρης: «Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης καταθέτει την άποψή του για τη μετά καραντίνα εποχή και ζητάει από την ΕΠΣΔ να πάρει μέτρα προκειμένου να βοηθήσει τις ομάδες να επιβιώσουν

Την άποψη ότι το ποδόσφαιρο και στην περιοχή μας σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το ίδιο μετά την ιστορία με τον κορωνοϊό, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης.

Ο ίδιος παράλληλα, επεσήμανε την αναγκαιότητα να πάρει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου μέτρα, προκειμένου να επιβιώσουν οι ομάδες.

Αναλυτικά, τα όσα είπε είναι τα ακόλουθα:
«Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τις μας περιμένει αλλά πιστεύω ότι όχι απλώς θα επηρεάσει. Τα πράγματα θα είναι τραγικά. Μιλάμε για τεράστια οικονομική κρίση.

Ελπίζω και οι ίδιοι οι παράγοντες να αλλάξουν τακτική και να σταματήσουν τις μεταγραφές και τα πολλά χρήματα. Αν και πιστεύω ότι το προσεχές καλοκαίρι πάλι θα βρεθούν ορισμένοι που θα μοιράζουν υποσχέσεις. Εν πάση περιπτώσει, εύχομαι να μην γίνει. Από εκεί και πέρα όμως και η ΕΠΣΔ πρέπει να αναζητήσει τρόπους ούτως ώστε να βοηθήσει τις ομάδες για τα επόμενα δυο χρόνια να μην ξοδεύουν χρήματα και να μπορούν έτσι να επιβιώσουν. Η Ένωση έχει μεγάλη ευθύνη πάνω σε αυτή την κατεύθυνση».


Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ακύρωσης της χρονιάς που ορισμένοι το έχουν εκφράσει και δημόσια, απάντησε ως εξής:
«Είναι κάτι με το οποίο ασφαλώς και διαφωνώ κάθετα. Θυμίζω ότι μια από τις χρονιές που ο Διαγόρας έπαιζε στην Α’ Εθνική, είχαν σταματήσει τα πάντα και οι βαθμολογίες έμειναν ως είχαν. Δεν ακυρώθηκε η χρονιά. Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες και μάλιστα ο Διαγόρας είχε σωθεί. Νομίζω ότι αν είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου.
Αν η ιστορία πάει πιο μακριά, τότε σίγουρα δεν θα μπορούμε να παίξουμε και από εκεί και πέρα είναι θέμα της ΕΠΣΔ για να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει. Προσωπικά θεωρώ πάντως ότι θα είναι δύσκολο να συνεχιστεί γιατί τα μέτρα θα αρθούν σταδιακά. Είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά όχι να την ακυρώσουμε κιόλας; Με ποια λογική θα γίνει αυτό;


Η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να βρει τρόπους αν δεν καταστεί δυνατό να συνεχίσουμε, είτε με μπαράζ, είτε με άλλους τρόπους προκειμένου να αδικηθούν όσο το δυνατόν λιγότερες ομάδες. Είναι καθαρά θέμα της διοργανώτριας αρχής αλλά και των εντολών που θα πάρει από την ΕΠΟ. Θα γίνει πιστεύω κάτι ενιαίο».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!