Κυριακή κοντή γιορτή με τα διασυλλογικά του στίβου...

Κυριακή κοντή γιορτή με τα διασυλλογικά του στίβου...

Κυριακή κοντή γιορτή με τα διασυλλογικά του στίβου...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Λίγο παραπάνω ανέβηκαν οι τόνοι για καλό, πιστεύω, το τελευταίο διάστημα και την ανάπτυξη περαιτέρω του κλασικού αθλητισμού στα Δωδεκάνησα.

Μια, κατά κάποιον τρόπο, κόντρα μεταξύ της ΕΑΣ Δωδεκανήσου και του προέδρου του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρου Κολιάδη, θεωρώ πως αποτελεί το έναυσμα της καλύτερης συνεργασίας και της ανάδειξης τελικώς του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», ενός από τους σημαντικότερους και ωραιότερους αθλητικούς χώρους του Αρχιπελάγους.

Τόσο ο Μιχάλης Παυλούς όσο και ο Αλέξανδρος Κολιάδης με τις ραδιοφωνικές δηλώσεις τους και τις επιστολές που αντηλλάγησαν, δημιούργησαν ένα κλίμα θερμό ταυτοχρόνως με τον πενθήμερο καύσωνα του Μαΐου, όμως το επιμύθιο πιστεύω πως θα είναι ανάλογο του πάθους δύο ανθρώπων σημαντικών με τσαγανό, στοχεύοντας στην ανάδειξη του αθλητισμού στη Ρόδο.

Το ότι λοιπόν αναλαμβάνει ο ΔΟΠΑΡ την εποπτεία της όλης εγκατάστασης, με την αρχή να έχει γίνει ήδη λόγω των ελέγχων στο στάδιο για τη μη εξάπλωση του Covid-19, δείχνει πως επιτέλους μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια βρέθηκε μια διοίκηση ικανή για τ’ αυτονόητα κατ’ αρχάς.

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δει τα απίστευτα και την εγκατάλειψη του σταδίου, όπως και των χώρων γύρω απ’ αυτό, όπου ο καθένας κυριολεκτικά μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Ήμουν παρών πριν από κάποια χρόνια, όταν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου, κάποιος μπήκε στο ταρτάν μαζί με το σκυλί του για βόλτα σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα…

Αφήστε που η μόνη ή μόνιμη δικαιολογία ήταν πως επικρατούν αυτές οι συνθήκες εξαιτίας της ελλείψεως του προσωπικού στον ΔΟΠΑΡ.

Να λοιπόν η αρχή και η «εκκίνηση» για την κούρσα υλοποίησης όσων έχουν προαναγγελθεί και αξίζει να γίνουν στο στάδιο του Κορακόνερου.

Οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι σημαντικοί και θα κρίνουν το κατά πόσο θα υπάρξει η αρμόζουσα εικόνα στο Κορακόνερο βάσει της χρησιμότητάς του, κυρίως για την ανάπτυξη του στίβου και του αθλητισμού γενικότερα στη Ρόδο. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν με τα διασυλλογικά πρωταθλήματα του στίβου…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”