Τι …παίζει με τους ομίλους στα διασυλλογικά του στίβου

Τι …παίζει με τους ομίλους  στα διασυλλογικά του στίβου

Τι …παίζει με τους ομίλους στα διασυλλογικά του στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. στον ΣΕΓΑΣ περιμένουν οι αρμόδιοι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, για να διαπιστώσουν πώς μπορούν να προχωρήσουν σε ό, τι αφορά τη διοργάνωση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων.

Λόγω και της απόφασης της ομοσπονδίας για την πραγματοποίηση μέσα στο καλοκαίρι των αγώνων αυτών με πρόκριση και στα πανελλήνια πρωταθλήματα, έχουν γίνει επαφές τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τους Δήμους στα νησιά για τη φιλοξενία τους.

Σε περίπτωση που λόγω των ειδικών συνθηκών εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν εγκριθούν και πάλι τα ανάλογα κονδύλια μετακίνησης και διαμονής, τότε τρεις διασυλλογικοί αγώνες θα γίνουν σε ομίλους Ρόδου και Κω για να μην επιβαρυνθούν οικονομικώς τα σωματεία. Αυτό σημαίνει πως μεσοβδόμαδα θα γίνονται οι αγώνες στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα για συλλόγους από Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Πάτμο και το Σάββατο ή την Κυριακή αυτοί στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» για τους συλλόγους από τη Ρόδο. Πρόκειται για μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα, ίσως κι εξαντλητική, για τους υπεύθυνους της ΕΑΣ στο καθαρά τεχνικό τους κομμάτι με τη μεταφορά εξοπλισμού και κυρίως του φώτο φίνις, αλλά και τις αποστολές των κριτών. Από κει και πέρα, θα υπάρχει σίγουρα δουλειά εις διπλούν για την έκδοση των απαραίτητων προκηρύξεων πριν κι αποτελεσμάτων μετά τους αγώνες. Τα διασυλλογικά που αφορούν όλα τα παραπάνω είναι αυτά των Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’, Παίδων-Κορασίδων κι Ανδρών-Γυναικών.

Ένα άλλο κομμάτι σημαντικό είναι αν παρθεί απόφαση σήμερα από τον ΣΕΓΑΣ για τη διεξαγωγή τελικώς και με ποιο τρόπο των δρομικών αγωνισμάτων αντοχής όπου και παρατηρείται …συνωστισμός. Εδώ στα Δωδεκάνησα που δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί σύλλογοι δεν θα δημιουργηθεί και τόσο μεγάλο πρόβλημα σε αντίθεση με άλλες ΕΑΣ των δεκάδων σωματείων. Η όποια απόφαση πάντως θα επηρεάσει συνολικά τα πρωταθλήματα ανά τη χώρα, γι’ αυτό κι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ως «δεδικασμένο» εν πολλοίς και για τους αγώνες αντοχής επί δημοσίας οδού μέσα στο φθινόπωρο, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”