Ένα χρόνο υπομονή για τα έργα σε Μαριτσά και Λάερμα…

Ένα χρόνο υπομονή για τα έργα σε Μαριτσά και Λάερμα…

Ένα χρόνο υπομονή για τα έργα σε Μαριτσά και Λάερμα…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 436 ΦΟΡΕΣ

Κατά ένα έτος θα παραταθούν οι Προγραμματικές Συμβάσεις που αφορούν τα έργα σε δύο από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του νησιού μας και συγκεκριμένα αυτά των Μαριτσών και των Λαέρμων. Αυτό ανακοινώθηκε χθες επισήμως από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά και τις υπογραφές από τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Η χρηματοδότηση θα υπάρξει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας κι αφορά την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου στα Μαριτσά, καθώς και την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στα Λάερμα μαζί με τον ηλεκτροφωτισμό της εγκατάστασης. Βάσει αυτού λοιπόν, πάνε πίσω χρονικά τα έργα, σημείο το οποίο έφερε δυσαρέσκεια στον Ηρακλή Μαριτσών, που εκφράστηκε στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» μέσω του προέδρου του, Μανώλη Παπαδημήτρη.

Η ανακοίνωση από την Περιφέρεια:
«Τη χρονική παράταση κατά ένα έτος των Προγραμματικών Συμβάσεων ετήσιας διάρκειας που έχουν συναφθεί μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου, για τα έργα «Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην Τ.Κ. Μαριτσών της ΔΕ Πεταλούδων» και «Προμήθεια χλοοτάπητα νεώτερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων Δήμου Ρόδου», υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

Τα δύο έργα εντάσσονται στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στα νησιά ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη μέριμνά της για τον αθλητισμό και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου αυτές να γίνουν περισσότερο λειτουργικές, ασφαλείς και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους. Χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο «Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην Τ.Κ. Μαριτσών της ΔΕ Πεταλούδων», είναι προϋπολογισμού 266.251,00 ευρώ και έχει σκοπό να πραγματοποιούνται σε αυτό οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ηρακλής Μαριτσών», ώστε να μην επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος φυσικού χλοοτάπητα του κυρίως γηπέδου ποδοσφαίρου.

Το έργο «Προμήθεια χλοοτάπητα νεότερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων Δήμου Ρόδου», είναι προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ και αφορά στην αναβάθμιση του εν λόγω γηπέδου, που εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τις ανάγκες προπόνησης και αγώνων της τοπικής ομάδας με πλήθος εν ενεργεία αθλητών όλων των κατηγοριών.
Εξυπηρετεί επίσης τις ανάγκες άθλησης, εκγύμνασης και αναψυχής των μαθητών της τοπικής κοινότητας καθώς και ενηλίκων κατοίκων της κοινότητας».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”