Άλλαξε όψη η περιοχή των Κολυμπίων

Άλλαξε όψη η περιοχή των Κολυμπίων

Άλλαξε όψη η περιοχή των Κολυμπίων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2775 ΦΟΡΕΣ

Κύριε Διευθυντά,
Με την παρούσα επιστολή, και εκμεταλλευόμενος την πάντα φιλόξενη εφημερίδα σας, θέλω να επισημάνω κάποια συμπεράσματα για την περιοχή των Κολυμπίων.

Δραστηριοποιούμαι στα Κολύμπια ως ξενοδόχος από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ήμουν από τους πρώτους που ήρθαμε στην περιοχή, όταν αυτή ήταν γεωργική και κτηνοτροφική και πιστεύω ότι συνέβαλα, μαζί με άλλους συναδέλφους που είχαν το ίδιο όραμα, στη μεταμόρφωσή της σε τουριστική. Όμως η εικόνα των Κολυμπίων δεν ήταν η ίδια με άλλες περιοχές της Ρόδου, για να μην πω ότι ήταν υποβαθμισμένη. Την τελευταία περίοδο και με την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής, παρατηρείται ένας άνεμος δημιουργίας στην περιοχή.

Ενδεικτικά αναφέρω τις ασφαλτοστρώσεις, τον καλλωπισμό του καταπληκτικού και γραφικού δρόμου των Ευκαλύπτων, τη γέφυρα του ποταμού Λουτάνη, την καθαριότητα που υπάρχει στην περιοχή κ.λπ. Έχω γίνει αποδέκτης πολλών ευσήμων από επαναλαμβανόμενους πελάτες της περιοχής και από στελέχη των ταξιδιωτικών γραφείων του εξωτερικού, που έκαναν σύγκριση της σημερινής εικόνας των Κολυμπίων με την εικόνα των προηγουμένων επισκέψεών τους.
Όλα αυτά, έργα που εκκρεμούσαν πολλά χρόνια, έχουν υλοποιηθεί με την προσωπική επίβλεψη του Αντιδημάρχου Τάσου Σπανού και φαντάζομαι ότι ακολουθούσε τις γενικές κατευθυντήριες γραμμές της Δημοτικής Αρχής για την μεταμόρφωση της Ρόδου μας.

Όλα αυτά, θα έλεγε κανείς ότι είναι αυτονόητα για τους Δημοτικούς και μάλιστα τους εκλεγμένους ταγούς του τόπου μας. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, πολλές φορές είναι αναγκαίο να μεταφράζουμε αυτά τα αυτονόητα. Και θα πρέπει να επικροτούμε τις σωστές πράξεις των αντιπροσώπων μας.
Πρέπει ακόμα να γίνουν πολλά. Προκειμένου να ξανακερδίσει η Ρόδος μας την αίγλη της δεκαετίας του 1960, που χαρακτηριζόταν ως σμαραγδένιο νησί, χρειάζονται ικανοί και έντιμοι άνθρωποι σαν τον Τάσο τον Σπανό.
Με τιμή
Άγγελος Αγγελάκος

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου