Δυναμώνει συνεχώς ο Αρχάγγελος ΑΣΚ

Δυναμώνει συνεχώς ο Αρχάγγελος ΑΣΚ

Δυναμώνει συνεχώς ο Αρχάγγελος ΑΣΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του 2ου Δημοτικού σχολείου Αρχαγγέλου η πρώτη συνάντηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ, κατά την οποία οι γονείς ενημερώθηκαν για τις προπονήσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο, παράλληλα με τις εγγραφές παιδιών στα νέα τμήματα του συλλόγου.

Τα τμήματα φέτος ανά ηλικιακή κατηγορία θα είναι ολιγομελή λόγω και των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων ελέω κορωνοϊού, αλλά το σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον ένταξης στον σύλλογο από πολλά παιδιά μέσα από τον Αρχάγγελο όπως κι από κοντινά με αυτόν χωριά. Υπήρξαν νέες εγγραφές 80 παιδιών παρουσία μελών της διοίκησης του συλλόγου και του προέδρου Στέφανου Καραολάνη, όπως επίσης του προπονητή Σταμάτη Χατζόπουλου.

Παρών ήταν και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Νικολής, που παραμένει κοντά στον σύλλογο σε κάθε δράση του και κυρίως σ’ εκείνη για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος στην περιοχή, μέσα στον μήνα αυτόν θ’ αλλαχτούν οι μπασκέτες στο γήπεδο, όπου και θα γίνονται οι προπονήσεις και θα εγκαινιαστούν τα νέα αποδυτήρια και γραφεία εκεί, ώστε να εξυπηρετούνται τα παιδιά.

Εκτός από τις προπονήσεις, φέτος κάθε Σαββατοκύριακο θα γίνονται φιλικά παιχνίδια στο ανοικτό γηπεδάκι της Λειβάδας που έχει ανακαινιστεί για τον σκοπό αυτόν με τη συμβολή της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου, του ΔΟΠΑΡ και της Περιφέρειας, παράλληλα με την εθελοντική εργασία από τα μέλη του Αρχάγγελος ΑΣΚ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!