Ρόδος: Ζητούν να μην ισχύσουν όρια στην ηλικία των τουριστικών λεωφορείων

Ρόδος: Ζητούν να μην ισχύσουν όρια στην ηλικία  των τουριστικών λεωφορείων

Ρόδος: Ζητούν να μην ισχύσουν όρια στην ηλικία των τουριστικών λεωφορείων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 395 ΦΟΡΕΣ

Την πλήρη απευλευθέρωση της κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων, χωρίς όρια ηλικίας τους, ζητεί το Πανδωδεκανησιακό Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων, με έδρα στη Ρόδο, με επιστολή προς τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γ. Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με το tornosnews η επιστολή που έστειλε το σωματείο στον κ. Κεφαλογιάννη αναφέρει τα εξής: «Κύριε υπουργέ, Με την παρούσα θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί συνάδελφοι, ειδικά στα νησιά μας, σχετικά με τα όρια ηλικίας των λεωφορείων.

Μετά την πάροδο μιας 10ετούς οικονομικής ύφεσης και με αποκορύφωμα τώρα την πανδημία, όλοι εμείς που εργαζόμαστε εποχιακά (5-6 μήνες ετησίως) είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση των οχημάτων μας. Ζητάμε λοιπόν άμεσα την πλήρη απελευθέρωση».

Εξάλλου την κατάργηση της απόσυρσης των τουριστικών λεωφορείων στα 27 έτη κυκλοφορίας, ζητεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων, με επιστολή που απέστειλε στους υπουργούς Μεταφορών και Τουρισμού. Αίτημα της Ομοσπονδίας είναι να ισχύσει στην Ελλάδα το πλαίσιο που ισχύει στη Γερμανία και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, κατά το οποίο τα λεωφορεία δεν αποσύρονται από την κυκλοφορία αλλά ελέγχονται τεχνικά.

Διαβάστε ακόμη

Στην Κω βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

ΕΦΕΤ: Συμβουλές ενόψει Πάσχα-Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Συμβαίνει τώρα: Φωτιά σε αποθήκες με ηλεκτρικά είδη επί της Ρόδου-Λίνδου

Τούρτες πασχαλινές, καλιτσούνια και μελιτίνια

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Ο Νίκος Δένδιας με τη φρουρά στο Αγαθονήσι

Νέο τροχαίο ατύχημα με τραυματίες πριν λίγο στο κέντρο της πόλης

Το μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για την Εργατική Πρωτομαγιά