Μαχαίρωσαν αστυνομικό για μια θέση στάθμευσης

Μαχαίρωσαν αστυνομικό για μια θέση στάθμευσης

Μαχαίρωσαν αστυνομικό για μια θέση στάθμευσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1875 ΦΟΡΕΣ

Για μία θέση στάθμευσης διαπληκτίστηκαν δύο αδέλφια με υπάλληλο καταστήματος στην Ιαλυσό και τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 37χρονο αστυνομικό σύζυγο της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα (λίγο μετά τις τρεις) του περασμένου Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020 και είχε ως αποτέλεσμα να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη οι δύο άνδρες ηλικίας 42 και 41 ετών για τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ηθική αυτουργία στην επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Αν και αρχικά τα δύο αδέλφια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνταν, περίπου στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές και κρατήθηκαν έως χθες το μεσημέρι, οπότε και κάθισαν στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για να δικαστούν.

Ωστόσο δια των συνηγόρων τους κ.κ. Στέλιου Αλεξανδρή και Γιώργου Κυπραίου τονίστηκε η ανάγκη προσκόμισης ενώπιον του δικαστηρίου όλων των απαραίτητων εγγράφων με τα οποία αποδεικνύεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως ο ένας και ο άλλος με τα ναρκωτικά.
Έτσι το δικαστήριο ανέβαλλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 9 Οκτωβρίου 2020, ενώ τα δύο αδέλφια αφέθηκαν ελεύθερα.
Συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορίας είναι ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο κατηγορούμενοι διαμένουν πίσω από κατάστημα πώλησης ειδών κατοικίδιων στην Ιαλυσό και το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου πήγε ο 42χρονος στο κατάστημα και εκεί λογομάχησαν με την 32χρονη υπάλληλο για μία θέση στάθμευσης στο πίσω μέρος του καταστήματος. Η υπάλληλος έχει καταθέσει ότι την εξύβρισαν και την έφτυσαν και τότε εκείνη κάλεσε τον σύζυγο της, ο οποίος είναι αστυνομικός.

Όταν ο 37χρονος πήγε στο κατάστημα ως ιδιώτης, για να δει τι γίνεται με την υπάλληλο σύζυγο του όπου και φέρεται να λογομάχησε με τον 42χρονο ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τη επιχείρηση και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με τον αδελφό του και κρατώντας μαχαίρι κατηγορείται ότι επέφερε στον 37χρονο δύο χτυπήματα στο μηρό και στο αριστερό μέρος της κοιλιάς. Οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή ενώ ο 37χρονος πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα για την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών