Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό

Αρραβωνιάστηκε  ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό

Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 301 ΦΟΡΕΣ

Τον αρραβώνα του με την 32χρονη νοτιοαφρικανή κολυμβήτρια, Σαρλίν Γουίτστοκ ανακοίνωσε σήμερα ο 52χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, χαροποιόντας όλους στο παλάτι, οι οποίοι ελπίζουν να δουν σύντομα και τον πολυπόθητο νόμιμο διάδοχο στη δυναστεία των Γ

Ο 52χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ανακοίνωσε σήμερα ότι αρραβωνιάζεται με τη νοτιοαφρικανή κολυμβήτρια, Σαρλίν Γουίτστοκ, 32 ετών, με δελτίο τύπου που απέστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο. Το παλάτι, ωστόσο, δεν έχει ορίσει ημερομηνία για τον γάμο.

Το όνομα της Σαρλίν συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον πρίγκιπα το 2001 μετά από ένα δείπνο στο Μόντε Κάρλο, αλλά το παλάτι είχε αρνηθεί να σχολιάσει. Το ζευγάρι μοιράζεται την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβέρτος και η μέλλουσα σύζυγός του έχουν πάει πολλές φορές διακοπές μαζί σε ρομαντικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και στις Μαλδίβες.

Τα τελευταία χρόνια οι δυο τους κυκλοφορούσαν συνεχώς μαζί και ανεξάρτητα από την περίσταση, δεν δίσταζαν να φανερώσουν τον έρωτα τους. Ο πρίγκιπας έχει συνάψει σχέση στο παρελθόν με πολλές καλλονές κι έχει παραδεχτεί ότι έχει δύο παιδιά εκτός γάμου. Τα παιδιά αυτά, ωστόσο, δεν έχουν δικαίωμα διαδοχής στο θρόνο, σύμφωνα με το σύνταγμα των Μονεγάσκων.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!