Φιξάκια χασίς «μοίραζε» 60χρονος στη Λέρο

Φιξάκια χασίς «μοίραζε» 60χρονος στη Λέρο

Φιξάκια χασίς «μοίραζε» 60χρονος στη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 420 ΦΟΡΕΣ

Εντοπίστηκε με 180 γραμμάρια και 920 ευρώ

Με περισσότερα από 180 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μέρος των οποίων ήταν σε συσκευασίες έτοιμες προς πώληση, αλλά και 920 ευρώ στην κατοχή του βρέθηκε 60χρονος στη Λέρο και συνελήφθη.

Η σύλληψή του, έγινε προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Λέρου, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, προχθές το μεσημέρι έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχός στον κατηγορούμενο την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 7 συσκευασίες με 6,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένα γυάλινο βάζο με 10,75 γραμμάρια της ίδιας ουσίας (δηλαδή συνολικά κατείχε 56 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης), καθώς και το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 60χρονου όπου και εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 125 γραμμαρίων. Μάλιστα κατά τον έλεγχο στο σπίτι του ο 60χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξε έξω από το παράθυρο μία σακούλα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και σε βάρος του κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες