Έργα πνοής για το μπάσκετ στον Αρχάγγελο

Έργα πνοής για το μπάσκετ στον Αρχάγγελο

Έργα πνοής για το μπάσκετ στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 467 ΦΟΡΕΣ

Μια …ρομαντική στο ξεκίνημά της προσπάθεια δημιουργίας ενός αθλητικού κέντρου κοντά στον Αρχάγγελο μετετράπη σε συνεχή έργα αναπτυξιακής αναβάθμισης, κατ’ αρχάς σε ό,τι αφορά το μπάσκετ στην περιοχή. Χάρις στις κινήσεις του Αρχάγγελος ΑΣΚ επιτεύχθηκε η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση κι έτσι το γηπεδάκι μπάσκετ στη Λειβάδα προσεχώς θα μπορεί να φιλοξενήσει τους φιλικούς αγώνες των ακαδημιών του συλλόγου (μετά τη λήξη του απαγορευτικού εξαιτίας της πανδημίας), αφού ουσιαστικά αποτελεί την αρχή και μια βάση δημιουργίας του κλειστού γυμναστηρίου στη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι εργασίες αυτές τις μέρες αφορούν την περίφραξη του γηπέδου με ειδικό αντιανεμικό πλέγμα, την τοποθέτηση ειδικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο, την αντικατάσταση των μπασκετών, την αντικατάσταση της παροχής ύδρευσης και τον καλλωπισμό γενικότερα του περιβάλλοντα χώρου, ενώ υπάρχει ήδη σύστημα φωτισμού.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης επισκέφτηκε τον χώρο και συνομίλησε με τους παράγοντες του συλλόγου όσον αφορά την πορεία των έργων, αποτελώντας έναν από τους ανθρώπους που από την αρχή υποστήριξε το όλο εγχείρημα.

Από τη συνάντηση μέσα στο καλοκαίρι, όταν και άρχισαν ουσιαστικά τα έργα στο γηπεδάκι μπάσκετ της Λειβάδας
Από τη συνάντηση μέσα στο καλοκαίρι, όταν και άρχισαν ουσιαστικά τα έργα στο γηπεδάκι μπάσκετ της Λειβάδας

Ο Βασίλης Μανέττας ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ έκανε το καλύτερο δυνατό για την υδροδότηση μετά από χρόνια της εγκατάστασης, αλλά και ο χωρικός αντιδήμαρχος, Γιώργος Πατσάης προσέφερε από την πλευρά του τα μέγιστα με παρουσία παράλληλα στις εγκαταστάσεις για την επίβλεψη των εργασιών.

Η δημοτική κοινότητα Αρχαγγέλου με τον πρόεδρό της, Νικόλαο Διμέλη, έχει επίσης συνεισφορά στο έργο αυτό, ενώ και ο εντεταλμένος Αθλητισμού στην Περιφέρεια, Νίκος Νικολής, είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο και προσφέρει από τη θέση του τόσο στο έργο όσο και στη δημιουργία των συνθηκών εκείνων για τη δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου.

Βεβαίως τίποτα δεν θα προχωρούσε αν δεν υπήρχε η όρεξη και το μεράκι από τους παράγοντες του Αρχάγγελος ΑΣΚ και τον πρόεδρο Στέφανο Καραολάνη, αφού όλοι τους προσφέρουν με εθελοντική εργασία στα έργα καθημερινώς κι έχουν κάνει πια το γηπεδάκι δεύτερο… σπίτι τους.

Εκτός από τη Λειβάδα, έτοιμο είναι και το γηπεδάκι στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Αρχαγγέλου και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες με την άρση του απαγορευτικού εξαιτίας της πανδημίας θα είναι στη διάθεση των μικρών αθλητών.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Στράτος Καρίκης, ο Θανάσης Βυρίνης ως αντιδήμαρχος Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων μαζί με τον Νίκο Νικολή και τον Γιώργο Πατσάη συνέβαλαν στο να αποπερατωθούν κι εκεί τα έργα με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπως και των χορηγών του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”