Αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται ο γυναικολόγος του νοσοκομείου

Αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται ο γυναικολόγος του νοσοκομείου

Αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται ο γυναικολόγος του νοσοκομείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2760 ΦΟΡΕΣ

Κλήθηκε στον πταισματoδίκη για τις τρεις πρώτες μηνύσεις που έχουν κατατεθεί σε βάρος του

Την πόρτα του Πταισματοδίκη Ρόδου πέρασε χθες ο γυναικολόγος που υπηρετεί στο νησί μας για να μιλήσει, για πρώτη φορά, για τα όσα του καταλογίζονται από συνολικά είκοσι γυναίκες μέχρι σήμερα, οι οποίες έχουν στραφεί νομικά εναντίον του κατηγορώντας τον για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους κατά τη διάρκεια εξέτασής τους.

Ο 64χρονος γιατρός συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Μανώλη Κουτσούκο και Κώστα Αβδελλή κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις χθες για τις 3 μηνύσεις που έχουν κατατεθεί σε βάρος του, και σήμερα θα κάνει την ίδια διαδικασία για άλλες πέντε περιπτώσεις, ενώ εκτιμάται ότι και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι εξηγήσεις για τις λοιπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός αρνήθηκε πλήρως τα όσα του καταλογίζονται, φέρεται να δήλωσε ότι δεν θυμάται καν ποιες είναι αυτές οι γυναίκες και επιφυλάχθηκε να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα που έχει απέναντί τους.

Επίσης προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που είχε στη διάθεσή του και τα οποία φέρονται να ενισχύουν τους ισχυρισμούς του αυτούς.
Σημειώνεται πως στους Πταισματοδίκες Ρόδου, το προηγούμενο διάστημα κατέθεσαν όλες οι γυναίκες που έχουν υποβάλει μηνύσεις σε βάρος του γιατρού, καθώς και όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας που συμπεριλαμβάνονται στις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί.

Ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι υποθέσεις αυτές θα συγχωνευθούν για να συνεκδικαστούν εάν και εφόσον φθάσουν στο ακροατήριο.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν, για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την επιστροφή των δικογραφιών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Υπενθυμίζεται πως οι μηνύτριες αναφέρονται στα δικόγραφά τους, σε περιστατικά που φέρονται να βίωσαν από τον γιατρό κατά τη διάρκεια γυναικολογικής εξέτασής τους.

Οι μηνύσεις υποβλήθηκαν για λογαριασμό τους από τους δικηγόρους κ.κ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιο Αλεξανδρή.

Διαβάστε ακόμη

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία