Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα της ΕΑΣ Δωδεκανήσου το 2021

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα της ΕΑΣ Δωδεκανήσου το 2021

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα της ΕΑΣ Δωδεκανήσου το 2021

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 57 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα της ΕΑΣ Δωδεκανήσου το 2021 κι ανακοινώθηκε ήδη από τη νέα τεχνική σύμβουλο, για να κάνουν έναν πρώτο προγραμματισμό τα σωματεία.

Ο στίβος της Δωδεκανήσου επλήγη, όπως γενικώς ο αθλητισμός σ’ όλη τη χώρα, από την πανδημία, το καλεντάρι όμως της νέας χρονιάς δείχνει ότι υπάρχει η οργάνωση για να μην χαθεί ούτε μέρα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Αναλόγως των εξελίξεων θα φανεί πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα, τουλάχιστον μέσα στον Ιανουάριο, αφού και ο ΣΕΓΑΣ έχει προγραμματίσει τα Πανελλήνια βάδην κι ανωμάλου δρόμου.

Ήδη η Ομοσπονδία ενημέρωσε τα σωματεία, πως είναι πιθανόν να διαφοροποιηθεί το καλεντάρι της αναλόγως τού τι θα πράξει η πολιτεία σχετικά με τα απαγορευτικά και το τι θα ισχύει γενικώς στη διοργάνωση των αγώνων δρόμου.

Στις 16 Ιανουαρίου όμως θα γίνει στο Κορακόνερο ο αναπτυξιακός αγώνας ανωμάλου δρόμου, δείγμα της όρεξης και της οργάνωσης στο πεδίο του προγραμματισμού, ακόμα και στις πρώτες μέρες του έτους, όταν όλα ακόμα θα ‘ναι ρευστά.

Θετικό είναι πως οι αναπτυξιακοί αγώνες έχουν την τιμητική τους και ουσιαστικά φανερώνουν μια εικόνα ως φυσιολογική συνέχεια των κινήσεων της τελευταίας δεκαετίας από την ΕΑΣ στα Δωδεκάνησα γι’ ανάδειξη των νέων ταλέντων και την παραμονή τους για χρόνια κοντά στον κλασικό αθλητισμό.

Ας κρατήσουμε όμως δυνάμεις όσοι παρακολουθούμε από μακριά τις εξελίξεις, γιατί έχουμε και τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ κι εκεί έχει πολύ… ψωμί.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή