VECTOR Body Sculptor HI-EMT. H νέα τεχνολογία για χτίσιμο μυών και καύση λίπους

VECTOR Body Sculptor HI-EMT.  H νέα τεχνολογία για χτίσιμο  μυών και καύση λίπους

VECTOR Body Sculptor HI-EMT. H νέα τεχνολογία για χτίσιμο μυών και καύση λίπους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 621 ΦΟΡΕΣ

Γράφει η Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη*
Αισθητικός

Μια νέα τεχνολογία η VECTOR ΗΙ-ΕΜΤ Υψηλής Εντασης Στοχευμένα Ηλεκτρομαγνητικά κύματα (High Energy Focused Electromagnetic Wave) έκανε την εμφάνισή της στο χώρο της Αισθητικής πρόσφατα!

Με τη νέα αυτή μέθοδο επιτυγχάνεται η δημιουργία μυϊκής μάζας, καύση λίπους, γράμμωση μυών μέσω της τεχνητής πρόκλησης μυϊκων συστολών με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να χρησιμοποιείται ψύξη ή θερμότητα, ακτινοβολία ή ιόντα. Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος καψίματος, οιδήματος ή δημιουργίας ουλών κ.λπ. βλαβών.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τις κεφαλές του VECTOR Body Sculptor προκαλούν 100% σύσπαση των μυών στην περιοχή όπου εφαρμόζονται, καθιστώντας τη συνεδρία αποτελεσματικότερη από την ενεργητική γυμναστική, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως γλουτοί, κοιλιά, προσαγωγοί κ.α. σημεία όπου είναι δύσκολη η απομόνωση των μυών!

Το ιδανικό ώστε να φανεί υγιές ένα σώμα είναι να φανούν οι μυϊκές γραμμές και οι καμπύλες του σώματος! Να μειωθεί το βάρος του λίπους. Με στόχο να αναπτυχθεί ένα άπαχο σώμα πρέπει να αυξηθεί η μυϊκή μάζα. Όσο μεγαλύτεροι και γυμνασμένοι είναι οι μύες τόσο πιο γρήγορα γίνονται και οι καύσεις του λίπους. Καταναλώνονται περισσότερες θερμίδες.
Η μυϊκή συστολή αυτής της νέας τεχνολογίας προκαλεί μεγάλη αποσύνθεση του λίπους, καθώς τα λιπαρά οξέα διασπώνται από τα τριγλυκερίδια, συσσωρεύονται σε λιπώδη κύτταρα, αποπίπτουν και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Τα οφέλη από το χτίσιμο μυϊκής μάζας είναι:
• η μείωση της παχυσαρκίας με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους,
• η διαμόρφωση και σωστή γράμμωση του σώματος,
• η πρόληψη της γήρανσης,

• η διατήρηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού,
• η μείωση του χρόνιου πόνου στις αρθρώσεις και στους μυς,
• συμβολή στην ομαλή και σωστή κυκλοφορία του αιματος,
• στην πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη,

• στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, στην πρόληψη καρδιακών παθησεων,
• στην καλή λειτουργία των εντέρων,
• στην ενίσχυση της μνήμης και πρόληψη της άνοιας!

Η συνεδρία με το VECTOR Body Sculptor προκαλεί 20 με 30 χιλιάδες συσπάσεις που ισοδυναμούν με 4 ώρες ενεργητικής γυμναστικής προκαλώντας πλήρη αιμάτωση των μυϊκών ομάδων, επιτυγχάνοντας μυϊκή ενδυνάμωση και ταυτόχρονα καύση του λίπους στα σημεία εφαρμογής.
Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά περίπου.
Είναι άνετη, γρήγορη και ανώδυνη.

Το άτομο ειναι ξαπλωμένο, εφαρμόζονται με ειδικούς ιμάντες οι 2 κεφαλές στα σημεία που θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή, προκαλώντας έως και 15% αύξηση της μυϊκής μάζας και έως 20% μείωση του λίπους.
Συνήθως απαιτούνται 8 συνεδρίες με συχνότητα 2 την εβδομάδα.

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε άνδρες και γυναίκες στην κοιλιά (άνω, κάτω και πλάγια) για μείωση του λίπους, σύσφιξη και γράμμωση κοιλιακών μυών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες για σύσφιξη της χαλαρής κοιλιάς μετά τον τοκετό, στους γλουτούς για ανόρθωση και αύξηση γλουτών, στα μπράτσα, δικέφαλους, τρικέφαλους), στους προσαγωγούς για μείωση λίπους και σύσφιξη και στους μηρούς.

* Η Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη είναι Αισθητικός, Πτυχιούχος Αθηνών και Βιέννης, υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας katerinadayspa στη Ρόδο, οδός Μεγ. Κων/νου 30, τηλ. 22410-31016 και 29504. www.katerinadayspa.gr.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης 2024, «Μάιος Μήνας Μέτρησης»

Πίτουρο ρυζιού: Η νέα υπερτροφή με τις αντικαρκινικές ιδιότητες

Πώς επηρεάζουν την όραση τα αντιβιοτικά

Πώς τα τυχερά παιχνίδια επηρεάζουν τον εγκέφαλο-Οι «παγίδες» του τζόγου στην υγεία

Θυμώνετε συχνά; «Καραδοκεί» το εγκεφαλικό

Ποια είναι τα οφέλη του λεμονιού στην υγεία

Σχετίζεται η μοναξιά με την ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη

Φυτικά υποκατάστατα: Πώς να τα επιλέξεις