Διευκρινιστική ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Συνδέσμου  Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εξέδωσε την παρακάτω διευκρινιστική ανακοίνωση, σχετική με την απαγόρευση άσκησης αυτήν την περίοδο, έστω και ατόμων ελάχιστου αριθμού:

«Τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για τη σωματική άσκηση εξακολουθούν και είναι σε εφαρμογή σύμφωνα με την ΚΥΑ 3060/15.01.2021(ΦΕΚ 89/Β/16-01-2021). Υπενθυμίζουμε ότι το άθλημα του ποδοσφαίρου σε καμία περίπτωση (ακόμη και σε ομάδες τριών (3) ατόμων) δεν συμπεριλαμβάνεται επί του παρόντος στα αθλήματα για τα οποία επιτρέπεται η άσκηση σύμφωνα με τις «Διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού» που εκδόθηκαν στις 14.01.2021.

Οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και οφείλουμε όλοι μας, με οδηγό τη συνείδησή μας και το νόμο, να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και με αξιοπρέπεια. Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει απευθυνθεί προς τις αρμόδιες Αρχές για τη σταδιακή επάνοδο στις αθλητικές δραστηριότητες του κλάδου μας.

Με υπομονή, ήθος, πειθαρχία και σεβασμό στο ποδόσφαιρο και τους συναδέλφους μας, είμαστε σίγουροι ότι σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε στα γήπεδα υγιείς, για να κάνουμε αυτό που τόσο μας λείπει και αγαπάμε».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή