Παππάς Ιωάννης: Το νέο νοσοκομείο της Κω παίρνει σάρκα και οστά

Παππάς Ιωάννης: Το νέο νοσοκομείο της Κω παίρνει σάρκα και οστά

Παππάς Ιωάννης: Το νέο νοσοκομείο της Κω παίρνει σάρκα και οστά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Έπειτα από τη συνάντηση του Βουλευτή Δωδεκάνησου Ιωάννη Παππά, ο Πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης, έδωσε το «πράσινο φως» για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου της Κω.

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βουλευτής Δωδεκάνησου Ιωάννης Παππάς, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, για πλήθος ζητημάτων που αφορούν στα Δωδεκάνησα. Ένα από αυτά ήταν και η προώθηση του αιτήματος των Κώων για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στο νησί.

Ο κύριος Παππάς, ο οποίος προώθησε προσωπικά το θέμα στον Πρωθυπουργό, έπειτα από την έγκριση που δόθηκε, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κω, κύριο Θεοδόση Νικηταρά, τον Πρόεδρο των Κτιριακώ νΥποδομών Α.Ε, κύριοΤιμολέων Κατσιπό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό τον σχεδιασμό για την υλοποίηση της ανέγερσης του νέουνοσοκομείου στην Κω.

Το νέο-σύγχρονο νοσοκομείο θα ανεγερθεί στην περιοχή του Λινοποτίου και θα εφοδιαστεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νησιού. Η μελέτη για την κατασκευή του,είναι έτοιμη και θα επικαιροποιηθεί με τα δεδομένα του χώρου που προκρίνεται.

Είναι δε, όψιμη η ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίηση του εν λόγωέργου, ότανκατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής τους, οι εκλεγμένοιβουλευτές του στο νομόΔωδεκάνησου, δεν έκαναν το παραμικρό, για το νησί.

Πλέον, όμως, μπαίνουν τα θεμέλια ώστε το νησί του Ιπποκράτη να αποκτήσει ένα υπερσύγχρο νονοσοκομείο για να εξυπηρετεί όλους τους Κώους,τα γειτονικά νησιά καθώς και τους χιλιάδες φιλοξενούμενους του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»