Super League 2: Έρχεται ένας εξίσου δυνατός δεύτερος γύρος

Super League 2:  Έρχεται ένας εξίσου δυνατός δεύτερος γύρος

Super League 2: Έρχεται ένας εξίσου δυνατός δεύτερος γύρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μετά από ένα συνολικά καλό πρωτάθλημα που έγινε στο πρώτο μισό, όλα δείχνουν ότι και στο δεύτερο, το στοιχείο της αγωνίας θα είναι έντονο και θα πάμε σε ένα δυνατό φινάλε χωρίς να μπορεί κανείς να πει ακόμα πιο συγκεκριμένα πράγματα.

Είναι φανερό πάντως πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει καταφέρει φέτος να κλέψει τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει και αρκετές προσδοκίες στον φίλαθλο κόσμο που το παρακολουθεί έστω εξ αποστάσεως, μέσω της τηλεόρασης αφού δεν έχει τη δυνατότητα να πάει στο γήπεδο.

Αν μπορεί κανείς να βρεί κάτι θετικό απ’ όλη αυτή την ιστορία με τον κορωνοϊό, είναι ότι το ποδόσφαιρο μάλλον έχει κερδίσει λίγο από τη χαμένη του αίγλη και ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στα γήπεδα όταν θα τελειώσει όλο αυτό. Ίσως να είναι και το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί να προκύψει από αυτή την υγειονομική κρίση σε ό,τι έχει να κάνει με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Και από τη στιγμή που θα επιτραπεί και πάλι η είσοδος στα γήπεδα είναι δεδομένο ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο που θα μπει μέσα για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Και όταν θα έρθει αυτή η ώρα νομίζω θα πρέπει και οι ομάδες και γενικά όλοι όσοι ασχολούνται με την κατηγορία να βρουν τον τρόπο προκειμένου να κρατήσουν τους θεατές κοντά τους. Αυτό θα πρέπει να είναι, κατά την άποψή μου, το μεγάλο στοίχημα που θα πρέπει να τεθεί για την επόμενη ημέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σημαντικό ρόλο το τελευταίο διάστημα έχει παίξει και η ζωντανή μετάδοση της τηλεόρασης. Αναμφίβολα έχει βοηθήσει πολύ, καλύπτοντας ένα τεράστιο κενό που θα υπήρχε αν οι φίλαθλοι δεν θα είχαν τη δυνατότητα να δουν έστω από το σπίτι τους τα παιχνίδια.

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”