Στις επάλξεις ο ΑΟ Πυλίου

Στις επάλξεις ο ΑΟ Πυλίου

Στις επάλξεις ο ΑΟ Πυλίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Στις καθημερινές προπονήσεις επανήλθε από χθες ο εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου στιο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Αθλητικός Όμιλος Πυλίου.

Οι Κώοι οι οποίοι έχουν πάρει απόφαση να συμμετάσχουν στην επανέναρξη, θα κάνουν καθημερινό πρόγραμμα προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές του Απρίλη.

Μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Χρυσόπουλος, τόνισε τα ακόλουθα:
«Σίγουρα μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο και δεν είναι εύκολο να είμαστε έτοιμοι από τη στιγμή που αυτό το …άνοιξε – κλείσει έχει επηρεάσει κυρίως την ψυχολογία των παιδιών. Το προπονητικό team όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να είναι συνεπή και έστελνε συνέχεια ατομικά προγράμματα προπονήσεων για τους παίκτες, όμως ασφαλώς και δεν είναι το ίδιο με τις ομαδικές προπονήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα παιδιά βρίσκονται ήδη σε κάποιο επίπεδο ετοιμότητας και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε προκειμένου να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό».

Αλλαγές στο ρόστερ
Στο μεταξύ, η ομάδα της Κω μπήκε σε διαδικασία αλλαγών στο ρόστερ της ενόψει της συνέχειας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, παρελθόν αποτελούν οι Τζάφας, Παπαγεωργίου και Συνοδινός. Η διοίκηση κατόπιν επικοινωνίας με τους ίδιους τους παίκτες έλυσε τη συνεργασία μαζί τους.

Μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση του Μανώλη Χατζηφούντα από τον Άρη Αρχαγγέλου και Δημήτρη Μικκιού από τον Φοίβο Κρεμαστής, εφόσον δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τη Δόξα Καρδάμαινας για την απόκτηση των Γιάννη Μυξολούφη και Βαγγέλη Μιαούδα αλλά και με την Αναγέννηση Ασφενδιού για τους Μίκλο Χιούσι και Χρήστο Ρήγα. Πρόκειται για νεαρά παιδιά που κρίθηκε ότι θα ήταν εποικοδομητικό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”