Μέχρι μέσα Μαΐου τα γυρίσματα στη Ρόδο των σειρών “Bachelor” και “Bachelorette”

Μέχρι μέσα Μαΐου τα γυρίσματα στη Ρόδο των σειρών “Bachelor” και “Bachelorette”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4270 ΦΟΡΕΣ

Το αγαπημένο νησί των Ιπποτών επέλεξε η σουηδική παραγωγή για τα γυρίσματα των σειρών “Bachelor” και “Bachelorette”, για λογαριασμό καναλιών της σουηδικής τηλεόρασης. Και πώς να μην το επιλέξουν όταν στο νησί της Ρόδου συναντάς τόσες ομορφιές μαζί.

Οι όμορφες παραλίες με τα δάση, η Μεσαιωνική Πόλη, η Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, η Λίνδος αλλά και οι Πηγές της Καλλιθέας αποτέλεσαν βασικές παράμετροι στην επιλογή της Ρόδου.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής κάνοντας εκτενή έρευνα σε αρκετές βίλες και τοποθεσίες της Ρόδου, για την εύρεση του ιδανικού χώρου, στον οποίο θα γινόταν το πρώτο πολυπόθητο ραντεβού της σειράς, κατέληξαν στην “Thea Sunrise Luxury Villa”.

Αν και η βίλα είχε κλειστεί για συγκεκριμένες ώρες, μετά την επίσκεψη της ομάδας παραγωγής σε αυτήν, το γύρισμα κράτησε πάνω από τα προβλεπόμενα για το πρώτο ραντεβού του Ιππότη με την αγαπημένη του.

Οι πρωταγωνιστές κατέφθασαν με ελικόπτερο στον χώρο και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα υγείας για την πανδημία Covid-19.

Η πολυτελής βίλα 430 τ.μ. διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων ένα μάστερ δωμάτιο 60 τ.μ. με ιδιωτικό μπάνιο και τζακούζι, γυμναστήριο, μπάρμπεκιου, εξωτερικό τζακούζι 5 θέσεων και μεγάλο κήπο με swing bed. Ο μινιμαλισμός και τα φυσικά υλικά που κυριαρχούν στον χώρο, χαρίζουν αναμφισβήτητα μια μοναδική αίσθηση πολυτελείας στους φιλοξενούμενους της.

Τα γυρίσματα των εν λόγω ριάλιτι, αναμένεται να τελειώσουν στα μέσα Μαΐου, ενώ οι πρωταγωνιστές έχουν επισκεφθεί ήδη διάφορα μέρη του νησιού μας και θα εξακολουθήσουν να επισκέπτονται μέχρι και το τέλος των γυρισμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Γιαννικουρής: «Η πρωτιά της ΔΚΜ στα Δωδεκάνησα, σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνη»

Γ. Σάββενας, επικεφαλής ΔΚΜ: Από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν για όλους μας

Γ.Νικητιάδης : «Η Κυβέρνηση αντί να προστατεύει τους καταναλωτές, προστατεύει αυτούς που τους παραπλανούν»

Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός στην πόλη της Ρόδου - Σε ποτάμι μετετράπησαν οι δρόμοι

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Λειψών

Απεργούν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 21 Μαΐου

Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για ΑΠΕ σε νησιά

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Ρόδο για κακομεταχείριση ζώου