Μια πρόβα τζενεράλε του τοπικού στίβου στο Κορακόνερο…

Μια πρόβα τζενεράλε του τοπικού στίβου στο Κορακόνερο…

Μια πρόβα τζενεράλε του τοπικού στίβου στο Κορακόνερο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Τις… εξετάσεις του θα δώσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο στίβος στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» με τη διεξαγωγή του διασυλλογικό πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών κι αυτού των Συνθέτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ ή αλλιώς των Κ16 για τους... εξευρωπαϊστές.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη σημαντική διασυλλογική, ερασιτεχνική διοργάνωση σε τοπικό επίπεδο και θα τηρηθούν, όπως προβλέπεται άλλωστε, όλα όσα πρέπει στο πλαίσιο του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου του ΣΕΓΑΣ. Οι συμμετοχές δεν θα είναι πολλές λόγω της ιδιαιτερότητας των πρωταθλημάτων στις ηλικιακές κατηγορίες κι έτσι θ’ αποτελέσουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, σχετική πάντα με την ετοιμότητά της αυτή την περίοδο.

Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία και με το προσωπικό του ΔΟΠΑΡ όσον αφορά την προετοιμασία της εγκατάστασης και του ελέγχου της εισόδου-εξόδου όλων όσοι θα έχουν σχέση με τους αγώνες αυτό το διήμερο. Ήδη ο στίβος σε πανελλήνιο επίπεδο παρουσίασε τα πρώτα δείγματα… γραφής με ημερίδες πρόκρισης τις προηγούμενες μέρες, στις οποίες όλα κύλησαν άψογα και χωρίς το παραμικρό… παρατράγουδο.

Τα Δωδεκάνησα έχουν έναν λόγο παραπάνω να προσέχουν λόγω των μετακινήσεων των αποστολών από τέσσερα τουλάχιστον νησιά, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού της Καλύμνου με το καθολικό απαγορευτικό από την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Και σ’ αυτό όμως υπήρξε η άμεση συνεννόηση της ΕΑΣ με τον ΣΕΓΑΣ και την πρόεδρο, Σοφία Σακοράφα, με αποτέλεσμα όλες οι αποστολές να πάρουν την απαραίτητη άδεια να ταξιδέψουν και να μην κινδυνεύσει η στιβική διοργάνωση, η πρώτη για το 2021 στο νομό.

Από το πώς θα κυλήσουν, λοιπόν, οι αγώνες θα εξαρτηθεί η συνέχεια στο πρόγραμμα εντός «συνόρων», καθώς σ’ αυτό περιλαμβάνονται τα διασυλλογικά στα απλά Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ ,και πάλι στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», αλλά και των Παίδων-Κορασίδων στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα της Κω.

Έχω ένα προαίσθημα, απ’ ό,τι μπορώ να καταλάβω σε θέματα οργάνωσης της ΕΑΣ κι όχι μόνο, πως όλα θα πάνε καλά και θα πάνε, γιατί ποτέ δεν λαθεύω... Εκεί που τα κάνω μαντάρα είναι όταν αυτό το προαίσθημα το βάζω μπροστά για να παίξω ΛΟΤΤΟ ή ΤΖΟΚΕΡ…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”