Δυο οι βασικές μεταγραφές για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Δυο οι βασικές μεταγραφές για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Δυο οι βασικές μεταγραφές για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 102 ΦΟΡΕΣ

Δυο αναμένεται να είναι οι βασικές μεταγραφές του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Ζούνη, ρίχνουν το βάρος τους στο να καλύψουν το μεγάλο κενό που έχει αφήσει ο Μάριος Πλακίδας και αυτό που, όπως φαίνεται, θα αφήσει και ο Παραστατίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πρόσφατα πέρασε και από τον ΑΟ Πυλίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στο ρόστερ του Απόλλωνα του χρόνου. Η ομάδα των Καλυθιών είναι δεδομένο ότι κινείται για την απόκτηση δυο επιθετικών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ της ενόψει της νέας χρονιάς. Σε δεύτερο πλάνο έρχεται η απόκτηση και ενός αμυντικού, αφού όμως πρώτα ολοκληρωθούν οι βασικές μεταγραφικές κινήσεις που θεωρούνται ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο.

Κ. Δημητριάδης: «Πάμε όπως πέρυσι»

Οι στόχοι της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν σε σχέση με πέρυσι. Είναι κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις τους που έκανε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Δημητριάδης. Ο ίδιος τόνισε τα εξής:

«Όπως και πέρυσι έτσι και ενόψει της νέας χρονιάς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα στηρίζεται σε νεαρούς κυρίως παίκτες. Αυτό είναι το κύριο πλάνο μας. Πιστεύω ότι και πάλι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια απ' όλους για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!