Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 83χρονος από την Ψίνθο

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 83χρονος από την Ψίνθο

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 83χρονος από την Ψίνθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3639 ΦΟΡΕΣ

Συμπληρώθηκε ένας ολόκληρος μήνας από την εξαφάνισή του

Παρά τις πολυήμερες έρευνες από πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, εθελοντές συλλόγων και φορέων, 35 ημέρες μετά ο 83χρονος από την Ψίνθο που χάθηκε, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Η περιοχή και το σημείο από το οποίο εκτιμάται ότι εξαφανίστηκε, «σαρώθηκε» σπιθαμή προς σπιθαμή, σε περίμετρο τριών τουλάχιστον χιλιομέτρων, για πάρα πολλές ημέρες, από Πυροσβέστες, Αστυνομικούς, την ομάδα του SILVER ALERT στο νομό μας αλλά δυστυχώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του άτυχου ηλικιωμένου Γιώργου Παπανικολάου.

Στις έρευνες αξίζει να σημειωθεί ότι πήρε μέρος και εξειδικευμένος αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. που ήρθε από την Αθήνα με ειδικό σκύλο για τον σκοπό αυτό, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου χρησιμοποίησε και δύο ελικόπτερα (drone) που έχει δωρίσει στην υπηρεσία ο Δήμος της Ρόδου, με τα οποία ερευνήθηκε από χαμηλό ύψος ολόκληρη η περιοχή, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών πάντως, όπως τονίζουν αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας, τυπικά δεν σταματούν και ο φάκελος της εξαφάνισης του 83χρονου παραμένει ανοικτός. Το βέβαιο είναι ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που συντονίζουν την έρευνα, η υπόθεση εξαφάνισης και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανένα απολύτως ίχνος του, παραμένει εξαιρετικά περίεργη. Οι αρμόδιες αρχές πάντως, καλούν τους κατοίκους ή όποιον άλλον διερχόμενο γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου από τις 7 Ιουνίου, να δώσουν πληροφορίες, στην αστυνομία ή στη Γραμμή Ζωής του SILVER ALERT.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους