Συγκροτήθηκε το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων της Δωδεκανήσου

Συγκροτήθηκε το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων της Δωδεκανήσου

Συγκροτήθηκε το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 853 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων για τις περιφερειακές ενότητες της Δωδεκανήσου.

Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής: «Αποφασίζουμε τη συγκρότηση Τεχνικού Συμβουλίου Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητος Δωδεκανήσου (Ρόδος), από τα εξής μέλη:
1. Μαριάς Εμμανουήλ, πολιτικός μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Παπαϊωάννου Ιωάννη, τοπογράφο μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου
2. Λυμπερόπουλος Νικόλαος, πολιτικός μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή τον Ζουμπά Αντώνη πολιτικό μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου.
3. Γερακιός Εμμανουήλ αρχιτέκτων μηχανικός με Α' βαθμό, με αναπληρωτή την Χατζή-Σούλη Αναστασία, πολιτικό μηχανικό με Α' βαθμό, υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου.
4. Ταρασλιά Ευαγγελία, Νομικός, Νομική Υπηρεσία Δωδεκανήσου,ΠΝΑ, με αναπληρωτή τον Μπάλλα Ελευθέριο, Νομικός, Νομική Υπηρεσία Κυκλάδων, ΠΝΑ.
5. Ράμμος Νικόλαος, Αρχιτέκτων μηχανικός, με αναπληρωτή τον Λεγάκη Ξενοφώντα, πολιτικό μηχανικό, ως εκπροσώπους του Τ.Ε.Ε.
6. Παπαοικονόμου Βασίλειος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ρόδου με αναπληρωτή τον Δράκο Στέφανο, Αντιδήμαρχο Δήμου Ρόδου ως εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού.
7. Κορκίδα Ανδρέα, με αναπληρωτή τoν Καλοπήτα Ανδρέα, ως εκπροσώπους πανελληνίων εργοληπτικών οργανώσεων

Επιπλέον:
• Στις περιπτώσεις που συζητούνται θέματα μελετών, συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ο προϊστάμενος του τμήματος Διευθύνσεως Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, ο οποίος αναπληρώνεται από τον νόμιμο αναπληρωτή του.

• Στις περιπτώσεις που κρίνονται ζητήματα χορηγήσεως ή αναθεωρήσεως των εμπειροτεχνικών εργοληπτικών βεβαιώσεων συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου, ως εκπρόσωπος του κλάδου, ο Ζαμπελάκης Γεώργιος του Ελευθερίου, με αναπληρωτή τον Παπακώστα Κωνσταντίνο του Δημητρίου.

Πρόεδρος του συμβουλίου ορίζεται o Μαριάς Εμμανουήλ, με αναπληρωτή τον Λυμπερόπουλο Νικόλαο.
Γραμματέας του συμβουλίου ορίζεται ο Μιχαηλίδης Κυριάκος μηχανικός Τ.Ε. στην ΔΤΕ Δωδεκανήσου με αναπληρωτή τον Σάββενα Σταύρο, εργοδηγό, στην ΔΤΕ Δωδεκανήσου.

Η θητεία των μελών και του γραμματέα του συμβουλίου είναι διετής από την ημερομηνία της παρούσης αποφάσεως δηλαδή μέχρι τις 14-7-2023, σύμφωνα με το άρ.4 παρ. 2 του Π.Δ.7/2013.

Ο Περιφερειάρχης
Χατζημάρκος Γεώργιος».

Διαβάστε ακόμη

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης