Μ. Γλυνός: Να αναθεωρήσει τη διαφημιστική της καμπάνια η περιφέρεια

Μ. Γλυνός: Να αναθεωρήσει τη διαφημιστική της καμπάνια η περιφέρεια

Μ. Γλυνός: Να αναθεωρήσει τη διαφημιστική της καμπάνια η περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 331 ΦΟΡΕΣ

Την αναθεώρηση της διαφημιστικής καμπάνιας στην οποία έχει προβεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζήτησε μιλώντας στον “Sky Rodos” χθες ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός.

Αφορμή για το σχόλιο αυτό είναι, όπως τόνισε ο κ. Μανώλης Γλυνός. η αύξηση των κρουσμάτων.
Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο μήνα τα κρούσματα στη Ρόδο ειδικά έχουν αυξηθεί κατακόρυφα γεγονός που έχει δημιουργήσει ανησυχία.
Χρειάζεται να πεισθεί, όπως τόνισε ο κ. Γλυνός, ο κόσμος για να κάνει το εμβόλιο και να κτισθεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας.
Πρέπει επίσης να αξιοποιηθούν, όπως τόνισε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», οι επιστημονικοί φορείς.
«Οι επιστημονικοί φορείς δηλαδή οι γιατροί που είναι κοντά στον κόσμο πρέπει να αξιοποιηθούν για να πεισθούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο», είπε ο κ. Γλυνός.
Σε ό,τι αφορά την επένδυση στη Γλύστρα ο κ. Γλυνός τόνισε πως θα πρέπει να εφαρμοσθεί η νομοθεσία και να γίνουν οι δέουσες ενέργειες τη στιγμή που έχουν ενημερωθεί για το θέμα όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και η Διεύθυνση Δασών και η Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Η υποψηφιότητα για τον Δήμο Ρόδου
Ο κ. Γλυνός αναφέρθηκε και στο θέμα της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Ρόδου
«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο. Θα ενισχύσουμε την αντιπολίτευσή μας τα επόμενα δύο χρόνια», υπογράμμισε ο κ. Γλυνός.
Σε ερώτηση αν θα προβεί και σε ανακοινώσεις για τη διεκδίκηση του δήμου Ρόδου και αν έχει κάνει κάποια συμμαχία ο κ. Γλυνός είπε:
«Δεν έχω να κρύψω κάτι ούτε θα πω μισά λόγια. Δεν έχω λάβει απόφαση για το τι θα κάνω. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα χρειαστεί χρόνος. Υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζουν αγωνία για το αύριο του τόπου και παροτρύνουν για κάτι. Αυτά λίγο ενδιαφέρουν τον κόσμο σε μια εποχή που τα προβλήματα είναι μεγάλα σε όλα τα επίπεδα στα υγειονομικά στα του β’ βαθμού αυτοδιοίκησης. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για το αύριο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εντείνω την αντιπολίτευσή μου. Την οριστική απόφαση θα την λάβω εγώ».

Άστοχη η καμπάνια τους
Σε ό,τι αφορά το υγειονομικό θέμα στον βαθμό που έχει την ευθύνη η ΠΝΑΙ ο κ. Γλυνός τόνισε πως έχουν γίνει αστοχίες για τις οποίες πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
«Ας κάνουν μια αναθεώρηση στην προβολή για τον εμβολιασμό τους. Η καμπάνια που κάνουν είναι άστοχη. Έχουμε δει τι έχει γίνει σε άλλες περιοχές. Να αξιοποιήσουν τους επιστήμονες. Αυτούς να παρουσιάζουν σε φωτογραφίες και σποτ και όχι θάλασσες και λιμανάκια. Για να καταλάβει και ο κόσμος. Φοβάμαι όμως ότι επειδή το λέμε εμείς δεν θα γίνει κάτι. Ξοδεύονται χρήματα και η καμπάνια δεν πιάνει τόπο», τόνισε ο κ. Γλυνός.

Απευθείας αναθέσεις σε δικηγορικά γραφεία για τον ΦΟΔΣΑ
Ο κ. Γλυνός αναφέρθηκε και στις απευθείας αναθέσεις που γίνονται σε δικηγορικά γραφεία για τον ΦΟΔΣΑ. «Μια πρώτη εκτίμηση που κάναμε είναι πως έχουν δοθεί 70.000 ευρώ», είπε.

Διαβάστε ακόμη

Τα προβλήματα της νησιωτικότητας

Εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής

Σε δράσεις πολιτισμού πρόκειται να συνδράμει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου

Η σημασία της ανακήρυξης του μητροπολίτη Ρόδου Κυρίλλου σε επίτιμο διδάκτορα

Τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη τιμά ο δήμος Ρόδου σε ειδική εκδήλωση

Προφυλακίστηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου μετά την απολογία του

Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου