Ποσειδώνς Καρπάθου: Επέστρεψε και ο Κώστας Μαντικός

Ποσειδώνς Καρπάθου: Επέστρεψε και ο Κώστας Μαντικός

Ποσειδώνς Καρπάθου: Επέστρεψε και ο Κώστας Μαντικός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Την επιστροφή ενός ακόμα δικού του παιδιού ανακοίνωσε ο Ποσειδώνας Καρπάθου. Πρόκειται για τον Κώστα Μαντικό ο οποίος είναι πανέτοιμος να ενισχύσει και πάλι τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο σύλλογος, αναφέρει τα εξής:
"Ο Α.Σ. Καρπάθου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ακόμα δικού του παιδιού, του Κωνσταντίνου Μαντικού.

Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στον τόπο του και τον σύλλογο που του έδωσε τα εφόδια για να δώσει τις δικές του απαντήσεις, έχoντας καταφέρει πράγματα και θαύματα πριν και κατά τη διάρκεια της τριετείς απουσίας του. Αναμφισβήτητα ο Γιάννης Καραμηνάς θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με τη προσθήκη ενός ολοκληρωμένου «βέλους», ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, αλλά και στα δύο άκρα της άμυνας αν του ζητηθεί.

O Κωνσταντίνος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Καρπάθου σε ηλικία 7 χρονών.

Το ταλέντο του και η μέχρι τότε ποδοσφαιρική εξέλιξη άρχισαν να ξεχωρίζουν στις συμμετοχές του με τις ομάδες Κ14/U14 και Κ16/U16 από το 2012 έως το 2016, όταν και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου το 2014-15. Την ίδια χρονιά ο Κωνσταντίνος Μαντικός μαζί με άλλους δύο ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Ποσειδώνα στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Ενώσεων, όντας μέλη της ταλαντούχας Μικτής Δωδεκανήσου εκείνη την περίοδο.

Ο Κωνσταντίνος Μαντικός στην τριετία που έλειψε από το νησί (για σπουδές) αγωνίστηκε στην Ένωση Αγίων Αναργύρων και ευτύχησε να στεφθεί πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Αθηνών και να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική σε δύο διαδοχικές σεζόν! Σύσσωμος ο Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Μαντικό και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!».

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στις 2μ.μ. στην Κρήτη ο Διαγόρας

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection από το Περιστέρι bwin, ο απίστευτος Χατζηνικόλας και το BCL από τη νέα σεζόν...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα Λάερμα

Άκαρπη η πρώτη Γ.Σ. του Αστέρα Παστίδας

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας