Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση του Αντ. Καμπουράκη με τον Φ. Χατζηδιάκο

Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση του Αντ. Καμπουράκη με τον Φ. Χατζηδιάκο

Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση του Αντ. Καμπουράκη με τον Φ. Χατζηδιάκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 577 ΦΟΡΕΣ

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη με τον τέως δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να βρει τον θάνατο ένας 25χρονος, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο.

Η προχθεσινή ανακοίνωση του κ. Χατζηδιάκου, με την οποία ζητούσε εξηγήσεις από τον δήμο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη που την χαρακτήρισε «μνημείο αθλιότητας, τυμβωρυχίας και προσωπικής ηθικής κατάπτωσης».

Σε απάντησή του σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο κ. Χατζηδιάκος κάνει λόγο για προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων και καλεί τον κ. Καμπουράκη «να απαλλάξει τον τόπο από την επικίνδυνη πολιτική του παρουσία».

Η δήλωση του δημάρχου
Στη δήλωσή του με τίτλο «Αυτό είναι ντροπή και κατάντια κ. Χατζηδιάκο» ο κ. Καμπουράκης αναφέρει τα εξής:

«Λυπάμαι ειλικρινά, που αναγκάζομαι να απαντήσω στην ανακοίνωση του τέως Δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου.
Δεν περίμενα ποτέ, ένας άνθρωπος που έχει τιμηθεί από τους πολίτες της Ρόδου με το αξίωμα του δημάρχου, ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο αθλιότητας, να κάνει φτηνή μικροπολιτική, με αφορμή ένα τροχαίο δυστύχημα. Mε θύμα έναν νέο άνθρωπο, την οικογένεια του οποίου γνωρίζω πολλά χρόνια.

Να επιχαίρει με αθλιότητες, για «κλέφτες και νοικοκύρηδες» και να μιλάει για ευθύνες του Δήμου για ένα θανατηφόρο τροχαίο, για τις συνθήκες του οποίου, ακόμη δεν έχουν αποφανθεί τα αρμόδια όργανα.
Η ανακοίνωση του κ. Χατζηδιάκου είναι μνημείο αθλιότητας, τυμβωρυχίας και προσωπικής ηθικής κατάπτωσης. Ντροπή!»

Η απάντηση του Φ. Χατζηδιάκου
Σε απάντηση-ανακοίνωση, η παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του κ. Φώτη Χατζηδιάκου σημειώνει τα εξής:
Πρέπει να ντρέπεστε και όχι να λυπάστε, κ. Καμπουράκη. Άλλωστε οι λέξεις «λύπη» και «ευθύνη» είναι άγνωστες σ’ εσάς, δεν υπάρχουν στο «λεξιλόγιό» σας.

Αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δώσετε απαντήσεις για την παράνομη κυκλοφορία των εγκληματικών απορριμματοφόρων, εγκαλείτε, με εκφράσεις που χαρακτηρίζουν μόνο τις δικές σας πρακτικές, αυτόν που προνοητικά έσπευσε να αποκαλύψει τα στοιχεία του εγκλήματος και να διασώσει τις αποδείξεις.

«Τυμβωρύχος», δεν είναι αυτός που «πρώτα από όλα και πάνω απ’ όλα» εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του. Τυμβωρύχος, είναι αυτός που προκάλεσε το έγκλημα και προσπαθεί να αποκρύψει και να εξαφανίσει τα στοιχεία.

Ωστόσο, τα απαγορευμένης κυκλοφορίας απορριμματοφόρα (τεχνολογίας Euro3), χωρίς νόμιμες συμβάσεις, εξακολουθούν και σήμερα την παράνομη και άθλια δραστηριότητά τους, στην πόλη και στα χωριά.
Αλλά γι’ αυτά θα λογοδοτήσετε εκεί που πρέπει.

Πριν από αυτό όμως και όσο είναι νωρίς, κ. Καμπουράκη, φροντίστε να απαλλάξετε τον τόπο από την επικίνδυνη πολιτική παρουσία σας, όπως έχουν αρχίσει να ζητούν ήδη και συνεργάτες σας.
Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος από την παράταξή σας που θα ολοκληρώσει την 4ετία χωρίς να καταστρέψει τη Ρόδο.

Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης
«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου