Εν αναμονή της νέας διοίκησης στην ΤΕ-ΕΟΚ Δωδεκανήσου

Εν αναμονή της νέας διοίκησης στην ΤΕ-ΕΟΚ Δωδεκανήσου

Εν αναμονή της νέας διοίκησης στην ΤΕ-ΕΟΚ Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 258 ΦΟΡΕΣ

Τις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας διοίκησης στην ΤΕ-ΕΟΚ Δωδεκανήσου, μετά και την παραίτηση της Ανδριάνας Μπαφίτη από τη θέση της προέδρου.

Προχθές μάλιστα με επιστολή που κοινοποίησε και στην Ομοσπονδία, ενημέρωσε γι’ αυτή της την απόφαση, για ν’ αρχίσουν ήδη να …δίνουν και να παίρνουν οι φήμες όσον αφορά τον διάδοχο, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου σχήματος, περιλαμβανομένων παραγόντων κι από τα νησιά πλην της Ρόδου.

Ουσιαστικά οι εξελίξεις αυτές είναι αποτέλεσμα της ανάδειξης νέας διοίκησης στην ΕΟΚ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο, γι αυτό κι αναμένονται οι όποιες αλλαγές και στο τοπικό μας μπάσκετ. Επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου στην ΤΕ είναι ωστόσο ο Παντελής Κουγιός, το όνομα του οποίου αναφέρεται και στη χθεσινή επιστολή παραίτησης του γενικού γραμματέα, Γιώργου Σταυριανάκη.

Η επιστολή παραίτησης της Ανδριάνας Μπαφίτη:
«Κ. Πρόεδρε,
Είναι σκόπιμο και κατανοητό κάθε νέος Πρόεδρος να επιθυμεί να χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο του, κυρίως μέσω των συνεργατών που επιλέγει να τον πλαισιώσουν.

Προς διευκόλυνση του έργου σας, θέτω σήμερα στα χέρια σας την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της ΤΕ ΕΟΚ Δωδ/σου, αφήνοντάς σας ως παρακαταθήκη 25 ενεργά σωματεία, από την Κάρπαθο έως την Πάτμο, αντί των 20 που παρέλαβα, με την ευχή ο επόμενος Πρόεδρος να μπορέσει να τα διατηρήσει, αλλά και να τα αυξήσει, θέτοντας πάνω από προσωπικά συμφέροντα και προβολή την ενότητα και το καλό του μπάσκετ.
Εξάλλου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Σας εύχομαι τα καλύτερα για την επιδίωξη των στόχων σας, που όπως εσείς ο ίδιος επανειλημμένα δηλώσατε, είναι το καλό του μπάσκετ.
Μετά τιμής,
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΙΓΕΑ ΜΠΑΦΙΤΗ».

Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Σταυριανάκη:
«Με αίσθηση ευθύνης απέναντι σε όλους τους συλλόγους και το δωδεκανησιακό μπάσκετ, προς διευκόλυνση των διαδικασιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. στην ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου υπό την ηγεσία του κυρίου Κουγιού, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του γενικού γραμματέα, μένοντας πιστός στις αξίες και τα ιδανικά μου.

Η σύντομη παραμονή μου στη θέση αυτή (Γενάρης του 2020 έως σήμερα), η οποία συνέπεσε με την καταστροφική για τον αθλητισμό πανδημία, δε μου έδωσε τη δυνατότητα-σε συνεργασία με το υπόλοιπο Δ.Σ.-να ανασχεδιάσουμε το κομμάτι των αναπτυξιακών κυρίως υποδομών, με έκανε όμως σοφότερο και τυχερό που γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους, όπως την τέως πρόεδρο κυρία Ανδριάννα Μπαφίτη-την οποία οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου και την εν γένει προσφορά της στον χώρο του αθλητισμού-τον ακούραστο εργάτη του αθλήματος, κύριο Μιχάλη Μπάρδο, τον πάντα ψύχραιμο και συνετό στις απόψεις του, κύριο Τσαμπίκο Ποδιώτη, τον εκπρόσωπο Τύπου της ΤΕ ΕΟΚ, κύριο Μάκη Δούβαλη, για τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπειά του, και τέλος, αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο που δίνει λύσεις σε όλα και για όλους, κύριο Φιλήμονα Χατζηαντωνίου, την «ψυχή» της επιτροπής, που με μία κουβέντα και ένα χαμόγελο -τόσο απλά- λύνει όλα τα προβλήματα και διδάσκει ήθος!

Εύχομαι ολόψυχα, ως πρόεδρος της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου, καλή επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου της ΕΟΚ, κυρίου Βαγγέλη Λιόλιου και στο νέο Δ.Σ. της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου που θα προκύψει και προσωπικά στον κύριο Παντελή Κουγιό να είναι γεροί και δυνατοί και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας!

Γιατί πάνω και πέρα από ονόματα, όλοι είμαστε υπηρέτες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης!».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή