Πρώτες νίκες για Κλεάνθη και Αναγέννηση Έμπωνας στην Α' κατηγορία

Πρώτες νίκες για Κλεάνθη και Αναγέννηση Έμπωνας στην Α' κατηγορία

Πρώτες νίκες για Κλεάνθη και Αναγέννηση Έμπωνας στην Α' κατηγορία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κλεάνθης. Οι Παραδεισιώτες νίκησαν χθες εύκολα με 5 - 0 την Αθλητική Ένωση της Κω και έτσι έφθασαν αισίως τους πέντε βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου.

Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από μια εικοσάλεπτη σχεδόν διακοπή μετά το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων. Ήταν το 60' όταν ο Ζαφειρόπουλος «τσίμπησε» την μπάλα ανάμεσα στους Ντιμιτρίεβιτς και Ματθαίο οι οποίοι «τράκαραν» με τον δεύτερο να πέφτει άσχημα στο έδαφος και να χτυπάει στο αυχένα του. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας.

Η σκηνή του τραυματισμού του σόκαρε τους πάντες στο γήπεδο που έκαναν την προσευχή τους να μην έχει κάτι σοβαρό το παιδί της ΑΕ Κω.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Καλημέρης ενώ στο 30' ο Χρήστος Σαΐτης έκανε το 2 - 0. Στο 40' ο Καλημέρης και πάλι έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του κάνοντας το 3 - 0. Στο 60' ο Ζαφειρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 - 0 και το τελικό 5 - 0 διαμόρφωσε ο Σταματίου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Σημειώνεται ότι οι «ροσονέρι» τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Α. Αφεντούλη στο 80'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 93' η ΑΕ Κως κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κεφαλιανός αλλά ο Ηλίας κατάφερε να αποκρούσει κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ
: Ηλίας, Σότα (81' Αφεντούλης Γ.), Διακοηλίας, Λαδάς, Φούσα (81' Σκέμπι), Γιαννίκος (76' Χατζηνικολάκης), Πολυμένωφ, Ζαφειρόπουλος, Καλημέρης (46' Αφεντούλης Α.), Σαΐτης (72' Σταματίου), Θάνος
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτ,. Φούκης, Τρικοίλης (13' λ.τ. Πώτσας), Ηλιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Κεφαλιανός, Παπανικολάου, Σούλι (46' Μπαλαδήμας), Αππάς (46'. λ.τ. Ματθαίος, 68' λ.τ. Χατζηστέργος), Ζαμπάλα, Ζαίμι.

Πρώτη νίκη και για την Αναγέννηση Έμπωνας
Το πρώτο της «τρίποντο» πανηγύρισε όμως και η Αναγέννηση Έμπωνας η οποία επικράτησε με 2 – 1 εντός έδρας της Δόξας Καρδάμαινας. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο το οποίο τους έδωσε την ευκαιρία να «σφραγίσουν» την πολύτιμη νίκη που τους δίνει καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το 1 – 0 πέτυχε ο Τσουκαλάς στο 29’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 39’ ο Φονσέκα με κοντινό πλασέ κατάφερε να κάνει το 1 – 1 και στο 77’ ο Πλαγγέντης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ: Αναστασάς, Ι. Γιασιράνης, Αυγέρης, Μπαϊράμης, Μήτρου, Ι. Κωνσταντάκης, Χατζηγιαννάκης, Αλιάι (59’ Αναγνώστου), Μπαϊρακτάρης (59’ Παντελίδης), Πλαγγέντης (94’ Ν. Γιασιράνης), Τσουκαλάς (69’ Μπάκης)
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Τσαραπατσάνης, Χατζηπαναγιώτης, Διαμαντής, Τάλλαρος (13’ λ.τ. Παπαβασιλείου), Χατζηφούντας, Β. Πης, Ζ. Μποϊλής (78’ Τσέλα), Ι. Πης (72’ Κωνσταντινίδης), Ατσαλάκης, Συνεσίου, Φονσέκα (46’ Τζωτζής).

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”