Επανήλθαν τα χαμόγελα στον Διαγόρα

Επανήλθαν τα χαμόγελα στον Διαγόρα

Επανήλθαν τα χαμόγελα στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Επανήλθαν τα χαμόγελα στην ομάδα του Διαγόρα. Η νίκη επί της Επισκοπής στο παιχνίδι της Τετάρτης για την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League 2, έδωσε την ευκαιρία στους «κυανέρυθρους», να αφήσουν οριστικά πίσω τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τη Ρόδο και να κοιτάξουν μπροστά ευελπιστώντας να έχουν βέβαια και την ανάλογη διάρκεια.

Μπορεί το «τρίποντο» να ήρθε στο τέλος, ωστόσο ακόμα και έτσι έχει δώσει …φτερά στους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη οι οποίοι έχουν γεμίσει και πάλι με ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Με το μυαλό στην ΑΕ Κηφισιάς

Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Κηφισιάς το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Είναι μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του νησιού μας που πρέπει να είναι πολύ προσεκτική απέναντι σε έναν αντίπαλο που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας κάνει έως τώρα τρεις νίκες (σε τέσσερα παιχνίδια).

Ο κ. Θεοδοσιάδης ξέρει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει δυνατά και έξυπνα και αυτό προσπαθεί να μεταφέρει και στους παίκτες του προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προπόνηση στο βοηθητικό

Στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας έγινε το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Το σημαντικό για τον κ. Θεοδοσιάδη είναι ότι δεν προέκυψε απολύτως κανένα πρόβλημα από το παιχνίδι με την Επισκοπή, οπότε εξακολουθεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

-Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι σε θέση να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ο Σκαφίδας. Ο παίκτης δεν μπόρεσε να είναι στην αποστολή σε κανένα από τα παιχνίδια που έχουν γίνει έως τώρα, ωστόσο δείχνει πλέον σε καλύτερη κατάσταση μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”