Δικηγόρος κατέθεσε μήνυση κατά υπαλλήλου του Κτηματολογίου

Δικηγόρος κατέθεσε μήνυση κατά υπαλλήλου του Κτηματολογίου

Δικηγόρος κατέθεσε μήνυση κατά υπαλλήλου του Κτηματολογίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2825 ΦΟΡΕΣ

Μήνυση κατά υπαλλήλου του Κτηματολογίου Ρόδου υπέβαλε δικηγόρος Ρόδου, με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και πρόκειται να εκδικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο τον Νοέμβριο του 2022, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και προκαταρκτική εξέταση για το ίδιο ζήτημα από τον αρμόδιο Πταισματοδίκη Ρόδου, μετά από αναφορά που κατέθεσε η ίδια δικηγόρος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μηνυτήρια αναφορά, όλα ξεκίνησαν με μία ανάρτηση που είχε κάνει έταιρος δικηγόρος στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) αναφορικά με το θέμα του Κτηματολογίου Ρόδου και εκφράζοντας την απορία «πώς η Επιτροπή που έκρινε ακατάλληλο το Κτηματολόγιο, άφησε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου να το επισκεφτεί μετά από σχεδόν τρεις μήνες που είναι κλειστό».

Σε αυτό το σχόλιο απάντησε η δικηγόρος που υπέβαλε τη μήνυση λέγοντας ότι για αυτό υπάρχει «ειδήμων υπάλληλος» για να του λύσει τις όποιες απορίες.

Σύμφωνα πάντα με τη μήνυση, το σχόλιο αυτό της δικηγόρου ανήρτησε με προσβλητικά λόγια ως προς αυτήν στην προσωπική του σελίδα ο υπάλληλος με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τα ανάλογα σχόλια, δυσφημιστικά προς το πρόσωπό της.

Η δικηγόρος υπέβαλε τη μήνυση αλλά και αναφορά προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, για τα αδικήματα της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση και της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση.

Και για τα δύο ζητήματα διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση και σε ό,τι αφορά τη μήνυση, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του υπαλλήλου και προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στις 18 Νοεμβρίου 2022.

Την υπόθεση για λογαριασμό της δικηγόρου χειρίζεται ο κ. Γιώργος Μαυρομμάτης.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου