Ποια θέματα διαβάστηκαν περισσότερο το 2021 από τους αναγνώστες του rodiaki.gr

Ποια θέματα διαβάστηκαν περισσότερο το 2021 από τους αναγνώστες του rodiaki.gr

Ποια θέματα διαβάστηκαν περισσότερο το 2021 από τους αναγνώστες του rodiaki.gr

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 984 ΦΟΡΕΣ

Άλλη μια χρονιά γεμάτη ευχάριστες και δυσάρεστες ειδήσεις έφτασε στο τέλος της

Σε μια ανασκόπηση της χρονιάς, η ομάδα της «Ροδιακής» συγκεντρώνει και παρουσιάζει τα θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον και διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες μας.

Οι μεγάλες και επικίνδυνες φωτιές του καλοκαιριού, ο Μιχάλης της Σύμης, ο κορωνοϊος, ο επεισοδιακός βανδαλισμός του αυτοκινήτου του αστυνομικού διευθυντή Ρόδου από αστυνομικό αλλά και η υποδοχή του Τζεϊμς Καφετζή στο Φαληράκι ήταν κάποια από τα δημοφιλέστερα θέματα της χρονιάς.

Δυστυχώς, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στη λίστα κυριάρχησαν και ειδήσεις για τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα καθώς και η θλιβερή είδηση γυναικοκτονίας της άτυχης Δώρας από τον σύντροφό της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά τα δημοφιλέστερα θέματα για το 2021, σύμφωνα με το google analytics ήταν:

1. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη Ρόδο - Δεν περιορίζεται το μέτωπο και κατευθύνεται προς πεταλούδες - Διαβάστηκε 50.462 φορές

Ανεξέλεγκτες ήταν οι διαστάσεις που πήρε την 1η Αυγούστου το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του Θεολόγου η οποία έκαιγε για αρκετές μέρες στο νησί.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

2. Πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην φιλενάδα του μέσα στο δρόμο – Διαβάστηκε 47.093 φορές

Η θλιβερή είδηση δημοσιεύθηκε στις 22/09, πρόκειται για την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης Δώρας από τον πρώην σύντροφό της που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Διαβάστε το άρθρο εδώ

3. Ένας νεκρός ένας σοβαρά και τρεις ελαφρά τραυματίες ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στη Ρόδο – Διαβάστηκε 40.048 φορές

Ένας ιταλός τουρίστας 38 ετών έχασε τη ζωή του και ένας ροδίτης 26 ετών τραυματίστηκε σοβαρά μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση μεταξύ μηχανής μεγάλου κυβισμού και ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, που σημειώθηκε στις 13 Αυγούστου, στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου Καλλιθέας.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

4. Ο Μιχάλης από τη Σύμη, που τον κοροϊδευαν τα παιδιά! – Διαβάστηκε 37.994 φορές

Μια μοναδική συνέντευξη για τον νεαρό Μιχάλη από την Σύμη που με μια επιστολή του στη «Ροδιακή» ζητούσε βοήθεια για το bullying που δεχόταν από μικρά παιδιά. Δημοσιεύθηκε στις 3/12.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

5. Διπλή τραγωδία συγκλονίζει και πάλι τη Ρόδο: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα πατέρας και γιός - Διαβάστηκε 36.797 φορές

Η τελευταία μέρα του Μαΐου ξημέρωσε με άσχημα νέα για το νησί μας. Ένας 63χρονος έχασε τον έλεγχο του ημιφορτηγού του στην περιοχή «Γλύστρα» στη Λάρδο με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός του δρόμου. Στη θέση του συνοδηγού καθόταν ο 22χρονος γιος του…

Διαβάστε το άρθρο εδώ

6. Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Τζεϊμς στην πλατεία Φαληρακίου (Φωτορεπορτάζ) - Διαβάστηκε 36.480 φορές

Το βράδυ της 15ης Μαΐου στο νησί φτάνει ο δημοφιλέστερος παίκτης του περσινού Survivor, Τζεϊμς Καφετζής. Στην πλατεία Φαληρακίου, παρά τις συστάσεις όλων αλλά και της οικογένειάς του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου αυστηρά με μάσκες για να τον καλωσορίσουν .

Διαβάστε το άρθρο εδώ

7. Στο «Βαθύ κόκκινο» εντάσσεται η Ρόδος – Διαβάστηκε 35.132 φορές

Στις 3 Μαρτίου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει πως η Ρόδος «μπαίνει» στο βαθύ κόκκινο. Κλειστά καταστήματα, απαγόρευση κυκλοφορίας και… 13033.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

8. Έκτακτο: Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνει ξανά η Ρόδος! - Διαβάστηκε 34.399 φορές

Δεύτερη μέρα του Απρίλη και η αύξηση κρουσμάτων στο νησί οδήγησε και πάλι στο βαθύ κόκκινο με την επιβολή των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

9. Νέο θανατηφόρο τροχαίο στο νησί μας - Έχασε τη ζωή του 35χρονος Ροδίτης- Διαβάστηκε 30.042 φορές

Στις 27 Ιουνίου άλλος ένας νεαρός συμπολίτης μας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

10. Δύσκολη νύχτα για το νησί της Ρόδου – Διαβάστηκε 28.568 φορές

Μεγάλη και δύσκολη ήταν η νύχτα της 2ας Αυγούστου με τις πυρκαγιές να μαίνονται στην περιοχή των Μαριτσών- Ψίνθου παρά τις πολύωρες προσπάθειες που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

11. Απίστευτο: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με 40χρονο Ροδίτη τα ξημερώματα – Διαβάστηκε 27.824 φορές

Το βράδυ της 30ης Ιουνίου ένας 40χρονος πατέρας δυο παιδιών χάνει τη ζωή του. Η Ρόδος για άλλη μια φορά «γονατίζει» από θλίψη.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

12. Τραγωδία στη Ρόδο: Έχασε τη ζωή της 52χρονη μητέρα ενώ κολυμπούσε – Διαβάστηκε 27.334 φορές

Στις 21 Μαρτίου μια 52χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος έχασε τη ζωή της την ώρα που κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή «Ζέφυρος».

Διαβάστε το άρθρο εδώ

13. Νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο: Νεκρός οδηγός δικύκλου σε σοβαρή κατάσταση συνεπιβάτιδα- Διαβάστηκε 27.212 φορές

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

14. Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα που ο αστυνομικός σπάει το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο – Διαβάστηκε 27.215 φορές

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Μαϊου στο κέντρο της Ρόδου όταν ένας εν ενεργεία αστυνομικός, οδηγώντας το ιδιωτικό του αυτοκίνητο (αγροτικό 4Χ4) εμβόλισε τρεις φορές το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή. Στη συνέχεια κρατώντας στα χέρια του βαριοπούλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές

Διαβάστε το άρθρο εδώ

15. Τις πληγές του από την καταστροφική φωτιά μετρά σήμερα το νησί της Ρόδου – Διαβάστηκε 27.310 φορές

Τεράστιες ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις μεγάλες φωτιές που έκαιγαν στη Ρόδο τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

16. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στη Ρόδο – Διαβάστηκε 25.036 φορές

Το βράδυ της 4ης Ιουνίου, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, στον επαρχιακό δρόμο Τσαϊρι - Αεροδρόμιο, μια οδηγός ιχ. αυτοκινήτου που κινούνταν στην περιοχή, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημά της να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά στις προστατευτικές μπάρες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

17. Νέο θανατηφόρο τροχαίο στο νησί της Ρόδου με θύμα έναν 25χρονο – Διαβάστηκε 24.776 φορές

Στις 3 Οκτωβρίου ο νεαρός οδηγός μηχανής συγκρούστηκε στην οδό Τσαϊρι -Αεροδρομίου με απορριμματοφόρο και έχασε τη ζωή του.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

18. Γονατίζει και πάλι από θλίψη και συγκίνηση το νησί μας: Έχασε τη μάχη για την ζωή 22χρονος από τις Καλυθιές –Διαβάστηκε 24.478 φορές

Στις 19 Ιουνίου, ένα νέο παιδί, μόλις 22 χρονών, έχασε τη ζωή του μετά από σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν έπειτα από τροχαίο ατύχημα στις 27 Μαΐου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

19. «Πέρσι θα σκότωνε εμένα, θα ήμουν εγώ στη θέση της Δώρας!» Δηλώνει στην ‘Ρ’ η πρώην φίλη του δράστη- Διαβάστηκε 23.892 φορές

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση της 39χρονης πρώην συντρόφου του άνδρα που σκότωσε την Δώρα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

20. Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο για τον θάνατο 26χρονου – Διαβάστηκε 23.794 φορές

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία των Καλυθιών από τον πρόωρο θάνατο ενός 26χρονου από ανακοπή καρδιάς.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

21. Πάμε για lockdown στη Ρόδο; - Διαβάστηκε 23.401 φορές

Την 1η Ιουλίου και ενώ η τουριστική σεζόν αναμένεται να κορυφωθεί η ανησυχία για τα κρούσματα και το lockdown εντείνεται.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

22. Συμβαίνει τώρα: Φωτιά ανάμεσα σε Σορωνή και Θολό – Διαβάστηκε 22.348 φορές

Άλλο ένα άρθρο για τις μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

23. Πανελλαδικές 2021 - Οι βαθμολογίες και οι πρώτες δηλώσεις των επιτυχόντων από τα λύκεια της Ρόδου – Διαβάστηκε 22.261 φορές

Εντυπωσιακές επιδόσεις κατέγραψαν οι μαθητές του νησιού μας παρά τις δυσκολίες, τον εγκλεισμό εξαιτίας της καραντίνας και τις αντιξοότητες που πέρασαν.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

24. Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ζευγάρι στη Ρόδο που ενώ ήταν σε καραντίνα εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν – Διαβάστηκε 22.209 φορές

Στις 26 Φεβρουαρίου εντοπίζεται από αστυνομικούς στο κέντρο της Ρόδου ζευγάρι που θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν τσουχτερό και ανερχόταν σε 5.000 ευρώ στον καθένα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

25. Θανατηφόρο τροχαίο πριν από λίγο στη Ρόδο - Έχασε τη ζωή του οδηγός δικύκλου – 22.036

Ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το καλοκαίρι στο νησί μας με θύμα οδηγό δικύκλου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

26. Αστυνομικός σε κατάσταση «αμοκ» έσπασε το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο – Διαβάστηκε 21.807 φορές

Η είδηση για τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου του αστυνομικού διευθυντή Ρόδου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

27. Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη που πυρπόλησε το ραντάρ της ΥΠΑ στη Ρόδο και 4 κεραίες κινητής τηλεφωνίας – Διαβάστηκε 21.768 φορές

Στις 13 Μαρτίου ένας άγνωστος δράστης βάζει φωτιά σε τέσσερις κεραίες κινητής τηλεφωνίας καθώς επίσης και στο ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που βρίσκεται στον Αττάβυρο!

Διαβάστε το άρθρο εδώ

28. Νέα τραγωδία στη Ρόδο: 56χρονος οικοδόμος έπεσε από σκάλα και σκοτώθηκε – Διαβάστηκε 21.303 φορές

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στις 13 Ιανουαρίου στην περιοχή Πεύκους της Ρόδου, όταν 56χρονος οικοδόμος γλίστρησε από την σκάλα όπου εργαζόταν, έπεσε από αρκετά μεγάλο ύψος στο έδαφος και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

29. Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο συμπολίτης μας Βασίλης Σκόνης – Διαβάστηκε 20.535 φορές

Ο Βασίλης Σκόνης, ένας από τους πιο γνωστούς εμπόρους μαναβικής στο νησί μας έφυγε στις 11 Αυγούστου από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη το νησί μας.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

30. Νέα τραγωδία ξημέρωσε για τη Ρόδο: Νεκρός 31χρονος από τον Αρχάγγελο

Την ζωή του έχασε στις 9 Σεπτεμβρίου ένας 31χρονος που επιχείρησε να διασχίσει πεζός τον κεντρικό δρόμο ανάμεσα σε Αρχάγγελο και Χαράκι (λίγο πριν τους Αγίους Θεοδώρους) με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα. Ο αδικοχαμένος από τον Αρχάγγελο, ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Διαβάστε ακόμη

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»