Η αστυνομία βεβαίωσε άλλες 23 παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας

Η αστυνομία βεβαίωσε άλλες 23 παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας

Η αστυνομία βεβαίωσε άλλες 23 παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 728 ΦΟΡΕΣ

Συνολικά 23 παραβάσεις βεβαιώθηκαν από την περασμένη Παρασκευή έως και την Κυριακή στο Νότιο Αιγαίο για μη χρήση μάσκας και ορισμένες από αυτές αφορούσαν πελάτες σε καταστήματα αλλά και επιβάτες σε οχήματα.

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Έτσι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 54.442 έλεγχοι, και βεβαιώθηκαν συνολικά 534 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 4 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 36 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Για μη χρήση μάσκας, στο Νότιο Αιγαίο βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις ενώ την ίδια ημέρα βεβαιώθηκε και πρόστιμο ύψους 5.300 ευρώ σε κατάστημα, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς τις απαιτούμενες αποστάσεις και μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 53.068 έλεγχοι, και βεβαιώθηκαν συνολικά 550 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 7 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 26 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ στο Νότιο Αιγαίο βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Τέλος, προχθές, Κυριακή 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 53.388 έλεγχοι, και βεβαιώθηκαν συνολικά 442 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 5 συλλήψεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 11 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Για μη χρήση μάσκας, στο Νότιο Αιγαίο βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις ενώ βεβαιώθηκαν και 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων, όπως επίσης και μία παράβαση, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτη οχήματος.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο