DERMALUX LED! Νέα τεχνολογία στη Φωτοθεραπεία!

DERMALUX LED!  Νέα τεχνολογία στη Φωτοθεραπεία!

DERMALUX LED! Νέα τεχνολογία στη Φωτοθεραπεία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 688 ΦΟΡΕΣ

Γράφει η Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη*
Αισθητικός

Η φωτοθεραπεία με Dermalux LED είναι μία μη-επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα, που χρησιμοποιεί κλινικά αποδεδειγμένη ενέργεια φωτός, με σκοπό να διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης και επανόρθωσης του δέρματος, τελείως ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

H μοναδική τεχνολογία κεραμικών Led Dermalux Μπλε, Κόκκινου και Υπέρυθρου φωτός, παρέχει μέγιστη ισχύ και ελάχιστη θερμότητα για να εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση και σταθερά αποτελέσματα θεραπείας για ορατά λαμπερό, ανανεωμένο και εκλεπτυσμένο δέρμα! Από την πρώτη θεραπεία, το Dermalux, ενισχύει άμεσα την επιδερμίδα, δίνοντας ενέργεια στα κύτταρα για να επιδιορθώνονται και αναζωογονούνται πιο γρήγορα, αποκαθιστώντας τη ζωντάνια και τη λάμψη.

Ένας αριθμός συνεχόμενων θεραπειών προσφέρει πολλαπλά και αθροιστικά οφέλη στο δέρμα και αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, με μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης θα συνεχισθεί για αρκετούς μήνες και μετά τη θεραπεία. Η θεραπεία είναι κλινικά αποδεδειγμένη και παρέχει έναν από τους ταχύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για την αναστροφή των ορατών σημαδιών γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο, καθαρίζει το δέρμα με τάση ακμής και τις κηλίδες, θεραπεύοντας ευαίσθητες και φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος όπως ροδόχρου ακμή, έκζεμα, δερματίτιδα, ψωρίαση κ.α.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους και καταστάσεις δέρματος. Το δέρμα έχει την ικανότητα να απορροφά τη φωτεινή ενέργεια και να τη χρησιμοποιεί για να διεγείρει και να ρυθμίζει βασικές κυτταρικές διεργασίες. Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, την ανάπλαση, ελαστικότητα και ενυδάτωση δέρματος, καταπραΰνοντας παράλληλα την ερυθρότητα και τον ερεθισμό. Μειώνει τους πόρους του δέρματος και τη λιπαρότητά του. Λειαίνει το δέρμα και καταπολεμά τις ρυτίδες γύρω από το στόμα. Τα οφέλη συνεχίζονται ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Είναι μια χαλαρωτική θεραπεία, χωρίς πόνο και διαρκεί 30 λεπτά περίπου. Χαλαρώνει το σώμα από μυϊκούς πόνους και πιασίματα όπου εφαρμοσθεί. Είναι γνωστό ότι το φως έχει ευεργετική δράση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι η αγαπημένη θεραπεία των celebrities γιατί είναι αποδεδειγμένα ωφέλιμη! Δεν υπάρχει περιορισμός στις ηλικίες, γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και με έντονη ηλιοφάνεια.

Επίσης χρησιμοποιείται στη θεραπεία της τριχόπτωσης με άριστα αποτελέσματα. Η φαλάκρα δεν είναι δυνατόν να αντιστραφεί αλλά βελτιώνεται η ανάπτυξη νέων τριχοθυλακίων ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω τριχόπτωση. Εφαρμόζεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να επιστρέψει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως. Προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.

Το Dermalux προσφέρει ειδικές θεραπείες δέρματος χρησιμοποιώντας συνδυασμούς κλινικά αποδεδειγμένων μηκών κύματος Μπλε, Κόκκινο και Υπέρυθρο για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας, την ελάττωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού και τη μείωση των βακτηριδίων στο δέρμα.

Το ΜΠΛΕ φως έχει αντιβακτηριδιακή δράση, είναι κατά της Ακμής, καλμάροντας το προβληματικό δέρμα!
Το ΚΟΚΚΙΝΟ φως διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα, αυξάνει την ενυδάτωση και την κυτταρική ανανέωση! Καταπολεμά τη φωτογήρανση!

Το ΥΠΕΡΥΘΡΟ φως μειώνει τις υπερμελαγχρώσεις, κηλίδες και πανάδες, απευαισθητοποιεί το δέρμα, το καλμάρει από ερεθισμούς, ερυθρότητα, δερματίτιδες, ουλές είτε από ακμή είτε από τραύματα κ.λπ.
Γίνεται συνδιασμός και των τριών (Tri - wave therapy) ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.
Οι Φωτομάσκες για οικιακή χρήση ειναι χαμηλής έντασης και διαθέτουν μικρότερο αριθμό LED, με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνουν υψηλά ποσοστά απορρόφησης της ενέργειας και ως εκ τούτου τα αποτελέσματα ειναι αμφίβολα!

* Η Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη, είναι Αισθητικός, Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης, υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας
“katerinadayspa” στη Ρόδο, στην οδό Μεγ. Κων/νου 30, τηλ. 22410-31016 και 29504.
www.katerinadayspa.gr.

Διαβάστε ακόμη

Πίτουρο ρυζιού: Η νέα υπερτροφή με τις αντικαρκινικές ιδιότητες

Πώς επηρεάζουν την όραση τα αντιβιοτικά

Πώς τα τυχερά παιχνίδια επηρεάζουν τον εγκέφαλο-Οι «παγίδες» του τζόγου στην υγεία

Θυμώνετε συχνά; «Καραδοκεί» το εγκεφαλικό

Ποια είναι τα οφέλη του λεμονιού στην υγεία

Σχετίζεται η μοναξιά με την ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη

Φυτικά υποκατάστατα: Πώς να τα επιλέξεις

Γιατί κάνουμε κακές πράξεις