Πρωταθλήματα… ειδικών συνθηκών στο τοπικό ποδόσφαιρο, κάτι σαν ανέκδοτο

Πρωταθλήματα… ειδικών συνθηκών στο τοπικό ποδόσφαιρο, κάτι σαν ανέκδοτο

Πρωταθλήματα… ειδικών συνθηκών στο τοπικό ποδόσφαιρο, κάτι σαν ανέκδοτο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 590 ΦΟΡΕΣ

Φέτος είπαμε να το δούμε διαφορετικά, να το παλέψουμε αλλιώς και να το …βουλώσουμε μέχρι να τελειώσουν τα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, αυτά μέσα στην πανδημία με νέα μέτρα και σταθμά για όλους, ή για τους περισσότερους…

Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι, έχουμε πολλές αδυναμίες και σπάμε, θα δώσουμε μια …γεύση από το τι θ’ ακολουθήσει μέσα στο καλοκαίρι, ξέρετε αυτό που δεν θα ‘χει σχέση με την πανδημία ως τον Οκτώβριο και την τέταρτη δόση.

Από πού ν’ αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την Α’ Κατηγορία και τους δύο ομίλους της με τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν. Από τη μία οι πλημμελείς έλεγχοι των πιστοποιητικών των φιλάθλων από τις ομάδες σε όσα γήπεδα διέθεταν εισόδους κι εξόδους και δεν ήταν κάτι σαν …θερινά σινεμά κι από την άλλη τα… δήθεν κρούσματα κορωνοϊού, για την αναβολή των αγώνων για λόγους βαθμοθηρίας.

Ως επιστέγασμα παραπέμπουμε στις παραιτήσεις στο τέλος του πρωταθλήματος με συλλόγους να εξασφαλίζουν τη σωτηρία τους από τις ομάδες που για δικούς τους λόγους δεν «κατέβαιναν» στο γήπεδο.

Φαύλος κύκλος δηλαδή και περιπτώσεις που λερώνεσαι όποιους από τους εμπλεκομένους κι αν αγγίξεις. Αυτά τα οποία αναφέρω φυσικά δεν είναι τίποτε μπροστά σε όσα έγιναν γνωστά μέσα από τις ανακοινώσεις των συλλόγων, ακόμα και τώρα, κι ενώ δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί τα play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Γενικώς η φετινή κατάσταση πρέπει ν’ αποτελέσει ένα μάθημα για όλους όσοι αποφάσισαν να διοργανώσουν πρωταθλήματα… ειδικών συνθηκών, την ΕΠΟ και τις Ενώσεις της.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα να δω οτιδήποτε διαφορετικό, αφού το ποδόσφαιρο, όπως έχουμε πει εκατομμύρια φορές και μάλλιασε η γλώσσα μας, είναι μια μικρογραφία της κάθε κοινωνίας. Δείτε πώς αντιμετώπισαν τα μέτρα και τη λειτουργία τους οι επιχειρήσεις και πώς οι ομάδες. Οι διαφορές τους είναι ελάχιστες και πώς να μην ήταν, δηλαδή… Τα άλλα, τα νεότερα, αργότερα…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”