ΠΑΕ Ρόδος: Η χρονιά εξελίσσεται σε τραγωδία!

ΠΑΕ Ρόδος: Η χρονιά εξελίσσεται σε τραγωδία!

ΠΑΕ Ρόδος: Η χρονιά εξελίσσεται σε τραγωδία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1419 ΦΟΡΕΣ

Μια «μαύρη» σελίδα γράφει η Ρόδος στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2!

Η μη κάθοδός της σε ένα εντός έδρας μάλιστα παιχνίδι, πέρα από την πανελλήνια κατακραυγή, δημιουργεί και άλλους μπελάδες στους «πράσινους», οι οποίοι αναμένεται να δεχθούν και μια βαριά χρηματική «καμπάνα».


Σύμφωνα με τον κανονισμό, αναμένεται να τους επιβληθεί πρόστιμο από 8.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ! Είναι κάτι που θα αποφασίσει η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή αργότερα, αφού πρώτα καλέσει σε απολογία την ομάδα του νησιού μας. Από εκεί και πέρα, δεν είναι υπερβολικό να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν επιφυλάξεις για το αν η ομάδα θα μπορέσει να πάρει μέρος και στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια. Αν δεν το κάνει, θα μιλάμε για μια …ολοκληρωτική καταστροφή.

Και αυτό διότι αν συμπληρώσει τρία παιχνίδια που δεν θα προσέλθει να αγωνιστεί (άλλα δυο δηλαδή), θα της επιβληθεί πρόστιμο 300.000 ευρώ (!) ενώ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Θα πρέπει του χρόνου να πάει στο τοπικό πρωτάθλημα.
Σημειώστε δε ότι όλα τα χρηματικά πρόστιμα που θα επιβληθούν στην ΠΑΕ θα την ακολουθούν και την επόμενη φορά που θα γίνει και πάλι ΠΑΕ. Η φετινή χρονιά δηλαδή δεν εξελίσσεται απλώς σε μια «τραγωδία» για τα «ελάφια» αλλά κινδυνεύουν με πολύ βαριές κυρώσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα και την επόμενη φορά (όποια και αν είναι αυτή) που θα θελήσουν να παίξουν και πάλι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.


Κακιά Σκάλα: «Συγγνώμη, Ελάφι μας...»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Κακιά Σκάλα» με αφορμή το ότι η Ρόδος δεν «κατέβηκε» να παίξει στην Καλαμάτα και είναι ιδιαιτέρως… καυστική:
«Άλλη μια φορά που προσπαθούμε να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μια σειρά.
Έχουμε κάνει υπομονή, έχουμε γίνει μάρτυρες περιστατικών βάναυσης καταπάτησης ηθικών αξιών και αξιοπρέπειας αρκετών ανθρώπων, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων. Συνειδητά επιλέξαμε τη σιωπή, θέτοντας το καλό της ομάδας ως κύριο μέλημά μας. Πλέον, το ποτήρι ξεχείλισε και ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα ανεχτούμε κανέναν εκβιασμό.


Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ΡΟΔΟΣ μας προσθέτει δυστυχώς την πιο μαύρη κηλίδα στην ιστορία της. Μετά τις εκτός τόπου και χρόνου ανακοινώσεις, που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα. Μετά την υπόθεση με τις πλαστές κάρτες υγείας, για την οποία ακόμη περιμένουμε τις πολύκροτες «αποκαλύψεις». Μετά τους απλήρωτους παίχτες που κυριολεκτικά παίζουν στον αυτόματο, υπερβάλλοντας εαυτόν τους τελευταίους μήνες. Μετά τους αμυντικούς σε θέση τερματοφύλακα.

Και με το τελειωτικό χτύπημα να έρχεται σήμερα, με την ομάδα να γίνεται βορά όλης της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας. Και όσο κι αν αρνείται να το αποδεχτεί, όσο κι αν προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπεύθυνος για τον διασυρμό της είναι ΞΑΝΑ αυτός.


Δεν γίνεται να μην πούμε άλλο ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ειδικά σε όσους έμειναν μέχρι τέλους, όντες πιθανότατα οι μοναδικοί συναισθανόμενοι την ιστορία και το βάρος του Ελαφιού στη φανέλα. Είστε μάγκες.
ΥΓ: Τα παραπάνω αποτελούν μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό των προηγούμενων σχεδόν τεσσάρων ετών. Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε αναλυτικά.


ΥΓ1: Όλοι πεθαίνουν. Η ΡΟΔΟΣ ποτέ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της. Συγγνώμημ, Ελάφι μας...
Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή