Διαψεύδει ο Αστέρας Παστίδας τη μεταγραφή του Μωυσάκου

Διαψεύδει ο Αστέρας Παστίδας τη μεταγραφή του Μωυσάκου

Διαψεύδει ο Αστέρας Παστίδας τη μεταγραφή του Μωυσάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 352 ΦΟΡΕΣ

O Ιάλυσος μπορεί να ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του νεαρού Μωυσάκου, όμως ο Αστέρας Παστίδας διαψεύδει.

Και αυτό διότι όπως προκύπτει μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Λιαμή, ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «πέρα από μια τηλεφωνική επαφή που υπήρξε δεν έγινε κάτι παραπάνω», με αποτέλεσμα όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, η μεταγραφή να μην έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.


Η διοίκηση του Αστέρα εξέδωσε χθες και ανακοίνωση αναφορικά με το ενδιαφέρον ομάδων της Γ’ Εθνικής για ορισμένους παίκτες του συλλόγου. Αναλυτικά: «Με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο το Δ.Σ του Αστέρα Παστίδας θέλει να κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ότι πράγματι υπήρξαν επαφές με ομάδες Γ' Εθνικής για κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει παραχωρηθεί κανένας από αυτούς. Η διοίκηση θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό στο άμεσο μέλλον με γνώμονα το συμφέρον των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και αφού εξετάσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά».


Σχεδόν μια ημέρα πριν από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο Ιάλυσος είχε ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μωυσάκου αναφέροντας τα ακόλουθα: «Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πιστή στην φιλοσοφία που έχει θέσει την φετινή σεζόν, ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρόνου μέσου Γιάννη Μωϋσάκου από τον Αστέρα Παστίδας. Ο Γιάννης Μωυσάκος αποτελεί ένα ακόμα ταλέντο του νησιού, που ευελπιστούμε να εξελιχθεί μέσα από την ομάδα μας και να αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ιάλυσου».


Το τι θα γίνει τελικά είναι άγνωστο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι προκύπτει πλέον θέμα στις σχέσεις των δυο συλλόγων, στην παρούσα τουλάχιστον φάση.

Τον θέλει και η Ρόδος!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής», για τον ποδοσφαιριστή μερικές ημέρες πριν, είχε ενδιαφερθεί και η Ρόδος η οποία απ’ ότι φαίνεται κινείται με άκρα μυστικότητα σχετικά με τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς. Μάλιστα, εκπρόσωπος του συλλόγου φέρεται να έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε από το διαδίκτυο για την ανακοίνωση του Ιάλυσου.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινώνησε με ανθρώπους του Αστέρα προκειμένου να εκφράσει τα ερωτηματικά του. Προφανώς, αυτό ήταν και το έναυσμα για να βγει η χθεσινή ανακοίνωση εκ μέρους του Αστέρα.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”