Λείπουν τα λόγια από τον Κολοσσό, για τη δουλειά όμως περιμένουμε...

Λείπουν τα λόγια από τον Κολοσσό, για τη δουλειά όμως περιμένουμε...

Λείπουν τα λόγια από τον Κολοσσό, για τη δουλειά όμως περιμένουμε...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Αυτό το «πολλή δουλειά και λίγα λόγια» του Ηλία Παπαθεοδώρου φαίνεται ότι τηρείται στον απόλυτο βαθμό στον Κολοσσό.

Και καλά, τα λίγα λόγια αποτελούν κάτι έως τώρα δεδομένο, αλλά την πολλή δουλειά δεν είμαστε σε θέση να τη διαπιστώσουμε λόγω... αποστάσεως κι άλλων ιδιαιτέρων συνθηκών.


Η έλευση του σπουδαίου προπονητή στη Ρόδο δίνει ελπίδες για κάτι σημαντικότερο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, αν και μας τα... χάλασε την τελευταία στιγμή η Λάρισα του Τακιανού. Αυτή η απόλυτη σιγή στους «θαλασσί», ίσως χαρακτηρίσει και την ...καταιγίδα μεταγραφικά στο εγγύς μέλλον. Το βέβαιο είναι ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις για το πώς θα διαχειριστούν όλοι όσοι πρέπει το μπάτζετ και το τι επιπέδου παίκτες θα φτάσουν στη Ρόδο.


Σε ό,τι αφορά τους ξένους, ο Κολοσσός θα πρέπει να ξεκινήσει από το... μηδέν, αφού έως τώρα οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) αποτελούν παρελθόν, μιας κι ανακοινώθηκαν από τις ομάδες που θ’ αποτελέσουν τους επόμενους σταθμούς της μπασκετικής πορείας τους. Και οι περιπτώσεις των Ελλήνων, όμως, δεν είναι απλές, ούτε ως τώρα θεωρείται κάτι δεδομένο. Με λίγα λόγια, αυτό το... φτου κι απ’ την αρχή θα χαρακτηρίσει άλλη μια μεταγραφική χρονιά της ΚΑΕ από το νησί μας, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό.


Η επιτυχία της απόκτησης ενός προπονητή από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, σίγουρα θα δώσει τη... σκυτάλη και γι’ άλλες κινήσεις αντιστοίχου βεληνεκούς σε ό,τι αφορά τους παίκτες. Θα πρέπει όμως, αφού λύσουμε όλα τ’ άλλα, να δούμε τι θα γίνει και με το θέμα της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια του Κολοσσού.

Άλλωστε η ...σπόντα του Ηλία Καντζούρη, αφότου επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τους «θαλασσί», πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, εδικά από μια ομάδα που έχει συνεχή παρουσία στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ από το 2007 και μετά.


ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”