Γ' Εθνική: Θέλει Μπαρμπαρούση και Κανούλα η Ρόδος

Γ' Εθνική: Θέλει Μπαρμπαρούση και Κανούλα η Ρόδος

Γ' Εθνική: Θέλει Μπαρμπαρούση και Κανούλα η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Οι Γιώργος Μπαρμαρούσης και Θανάσης Κανούλας είναι οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι της Ρόδου, μετά τον Γκίνο ο οποίος όπως γράφαμε και χθες ήρθε στο νησί μας με σκοπό να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες και να ενσωματωθεί με την ομάδα.

0 31χρονος Μπαρμπαρούσης (έχει γεννηθεί στις 24 Οκτωβρίου του 1990), είναι γνώριμος στους ρόδιους φιλάθλους από το πέρασμά του από τον Διαγόρα. Ο υψηλόσωμος (1.88μ.) σέντερ φορ έπαιζε μέχρι και πρόσφατα στο Αιγάλεω ενώ ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2011 με τον Νέο Αμφίλοχο.

Στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά στον Ηρακλή Αστακού, τον Άρη Αιτωλικού, τον Ζακυνθιακό, τη Δόξα Μανωλάδας, τον Αστέρα Αμαλιάδας, τον Πανηλειακό και τον Διαγόρα. Θεωρείται μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση, με τους παράγοντες της Ρόδου να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα.

Ο Θανάσης Κανούλας
Ο Θανάσης Κανούλας έχει γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη.
Έχει ύψος 1.89μ. και αγωνίζεται και αυτός στην κορυφή της επίθεσης. Έχει περάσει από πάρα πολλές ομάδες και θεωρείται επίσης ένας πολύ έμπειρος παίκτης που έχει τις προϋποθέσεις για να κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ξεκίνησε το 2008 από την Επανωμή (U19 και ανδρική ομάδα στη συνέχεια), ενώ έπαιξε επίσης στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον ΟΦΗ, τον Τύρναβο 2005, την Καβάλα, τον Απόλλων 1926, τον Πανσερραϊκό, τον Μακεδονικό, τον Απόλλωνα Λάρισας, τη Βέροια, τη Σαντορίνη και τώρα πρόσφατα, τον Πιερικό.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή