Α.Σ Ρόδος: Θέλει τον 19χρονο Ανδριάνο Τρόκα!

Α.Σ Ρόδος: Θέλει τον 19χρονο Ανδριάνο Τρόκα!

Α.Σ Ρόδος: Θέλει τον 19χρονο Ανδριάνο Τρόκα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Ο 19χρονος Ανδριάνο Τρόκα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμα από τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της Ρόδου.

Ο παίκτης που έχει γεννηθεί στις 17 Αυγούστου 2003, έπαιζε μέχρι και πρόσφατα στη U19 του Ατρομήτου και όπως φαίνεται αρέσει στους «πράσινους» που κινούνται για την απόκτηση του. Ο παίκτης αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του νησιού μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Εξελίξεις για το θέμα αυτό, αναμένεται να σημειωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θέλει και Μπουσμπίμπα
Από εκεί και πέρα, τα «ελάφια» έχουν κάνει πρόταση και στον Ολλανδό Νταούντ Μπουσμπίμπα, ο οποίος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στΟν Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ είχε «περάσει» από τον Φωστήρα και την Καλαμάτα.

Είναι ένας «εκρηκτικός» ποδοσφαιριστής που διαθέτει μεγάλη εμπειρία και θεωρείται μια ακόμα πολύ σημαντική επιλογή για την επίθεση της Ρόδου. Σημειώνεται ότι ο Μπουσμπίμπα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσφατη άνοδο της Καλαμάτας.

«Δοκιμάζει» τον Αρέτογλου
Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Αρέτογλου. Ο νεαρός Ρόδιος παίκτης που μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στον Διαγόρα Βατίου, περνάει από το «μικροσκόπιο» του προπονητή Νίκου Κουρμπανά ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα ανάψει το «πράσινο φως» προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Βετεράνοι