Καταδικάστηκαν με αναστολή τα δύο αδέλφια για το μαχαίρωμα του αστυνομικού

Καταδικάστηκαν με αναστολή τα δύο αδέλφια για το μαχαίρωμα του αστυνομικού

Καταδικάστηκαν με αναστολή τα δύο αδέλφια για το μαχαίρωμα του αστυνομικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 632 ΦΟΡΕΣ

Ένοχα κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου τα δύο αδέλφια που πριν από δύο χρόνια, διαπληκτίστηκαν για μία θέση στάθμευσης με υπάλληλο καταστήματος στην Ιαλυσό, και τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 39χρονο αστυνομικό σύζυγό της!

Ο 44χρονος και ο 43χρονος που κατηγορούνταν συνολικά για έξι αδικήματα (επικίνδυνη σωματική βλά-βη, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, εξύβριση, απειλή, απλή ψυχική συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη), ζήτησαν δια του συνηγόρου τους κ. Στέλιου Αλεξανδρή να γίνει ποινική διαπραγμάτευση για την υπόθεσή τους, το πρακτικό της οποίας και επικυρώθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Έτσι, ο 44χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή και ο 43χρονος σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή.
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό είχε σημειωθεί το απόγευμα (λίγο μετά τις τρεις) του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020 και είχε ως αποτέλεσμα να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη οι δύο άνδρες.

Αν και αρχικά τα δύο αδέλφια είχαν τραπεί σε φυγή και αναζητούνταν, περίπου στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές και κρατήθηκαν έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2020 το μεσημέρι, οπότε και κάθισαν στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για να δικαστούν.

Ωστόσο, δια των συνηγόρων τους κ.κ. Στέλιου Αλεξανδρή και Γιώργου Κυπραίου, είχε τονιστεί η ανάγκη προσκόμισης ενώπιον του δικαστηρίου όλων των απαραίτητων εγγράφων με τα οποία αποδεικνύεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως ο ένας, και ο άλλος με τα ναρκωτικά.

Έτσι, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ τα δύο αδέλφια είχαν αφεθεί ελεύθερα.
Δικηγόρος για την υποστήριξη της κατηγορίας είναι ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο κατηγορούμενοι διαμένουν πίσω από κατάστημα πώλησης ειδών κατοικίδιων στην Ιαλυσό και το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου ο 44χρονος πήγε στο κατάστημα και εκεί λογομάχησαν με την 34χρονη υπάλληλο για μία θέση στάθμευσης στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Η υπάλληλος έχει καταθέσει ότι την εξύβρισαν και την έφτυσαν και τότε εκείνη κάλεσε τον σύζυγό της, ο οποίος είναι αστυνομικός.

Όταν ο 39χρονος πήγε στο κατάστημα ως ιδιώτης, για να δει τι γίνεται με την υπάλληλο σύζυγό του όπου και φέρεται να λογομάχησε με τον 44χρονο, ο τελευταίος είχε αποχωρήσει από την επιχείρηση και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με τον αδελφό του και κρατώντας μαχαίρι κατηγορείται ότι επέφερε στον σύζυγο - αστυνομικό δύο χτυπήματα στο μηρό και στο αριστερό μέρος της κοιλιάς.

Οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 39χρονος πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών