Μ. Γλυνός : «Άχρωμη» και «άοσμη» ήταν η συνεδρίαση του περιφερειακού

Μ. Γλυνός : «Άχρωμη» και «άοσμη» ήταν η συνεδρίαση του περιφερειακού

Μ. Γλυνός : «Άχρωμη» και «άοσμη» ήταν η συνεδρίαση του περιφερειακού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 451 ΦΟΡΕΣ

«Άχρωμη» και «άοσμη» χαρακτήρισε τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, μιλώντας στον “Sky Rodos” ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός.

«Δεν εγκρίναμε την επένδυση στην Πάρο για τη δημιουργία νέας ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 400 κλινών. Στο νησί υπάρχει αναστάτωση και έχουν συγκεντρωθεί 2.500 υπογραφές από ανθρώπους που αντιδρούν. Εμείς ψηφίσαμε «όχι» στην επένδυση γιατί είναι κάτι που δεν ωφελεί το περιβάλλον του νησιού», δήλωσε ο κ. Γλυνός.

Αναφέρθηκε στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, τονίζοντας πως η αρμοδιότητα πρέπει να μεταφερθεί στους δήμους με ταυτόχρονη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου.
Ο κ.Γλυνός υπερασπίστηκε τις θέσεις και τις προτάσεις που έχει καταθέσει η παράταξή του «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για όλα τα σημαντικά θέματα.

«Κάνουμε το χρέος μας όσο μπορούμε καλύτερα χωρίς να ασκούμε στείρα αντιπολίτευση. Το θέμα δεν είναι να πυροβολείς στον αέρα. Όταν υπάρχει αντίθεση την εκφράζουμε μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο. Δίνουμε τις μάχες μας, έχουμε τις διαφωνίες μας και κάνουμε τις προτάσεις μας. Κάνουμε αντιπολίτευση όπου πρέπει. Σίγουρα θα υπάρξει παράταξη που θα διεκδικήσει την περιφέρεια στις εκλογές. Περιμένουμε τις εξελίξεις», είπε ο κ. Γλυνός.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου