Χάος με τα σκουπίδια στη Χάλκη καταγγέλλει η αντιπολίτευση του δήμου

Χάος με τα σκουπίδια στη Χάλκη καταγγέλλει η αντιπολίτευση του δήμου

Χάος με τα σκουπίδια στη Χάλκη καταγγέλλει η αντιπολίτευση του δήμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 606 ΦΟΡΕΣ

Εγκαλούν τον δήμαρχο κ. Ευάγγελο Φραγκάκη

Νέα καταγγελία για τον δήμαρχο της Χάλκης έκανε χθες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο κ. Μιχάλης Σταματιάδης.

Στην αναφορά του αναφέρει συγκεκριμένα: «Ως γνωστόν τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμαρχος Χάλκης και η δημοτική του αρχή, δημιούργησαν ένα από τα μεγαλύτερα περιβαντολλογικά προβλήματα που έχουν συμβεί στο νησί της Χάλκης.

Από ανικανότητα, ανοργανωσιά και ελλιπείς γνώσεις και εμπειρίες, άφησαν να δημιουργηθούν βουνά από σκουπίδια, στον χώρο της δήθεν ανακύκλωσης, επάνω στον σημαντικότερο οδικό άξονα του νησιού, από τον οποίο περνάνε όλοι οι επισκέπτες του.

Μετά από το πρόστιμο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την παραπομπή του δημάρχου στην Εισαγγελία από την Υγειονομική Υπηρεσία, την πλειάδα αναρτήσεων διαμαρτυρίας για το συγκεκριμένο πρόβλημα της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, κατοίκων και επισκεπτών του νησιού, τα σκουπίδια παραμένουν βουνά, όπως φαίνεται στην πρόσφατη φωτογραφία που παραθέτουμε και τα παλιοσίδερα ακόμη στη θέση τους στον δρόμο για τα Κάνια.

Στα ανωτέρω, εάν προσθέσουμε την ανύπαρκτη ανακύκλωση, τα προβλήματα στο μάζεμα των σκουπιδιών από τα σοκάκια της Χάλκης, και τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τη συνολική άθλια κατάσταση της σημαντικότατης αυτής υπηρεσίας για τους πολίτες, δηλαδή της περισυλλογής και οργανωμένης απομάκρυνσης των απορριμμάτων.

Δυστυχώς η Χάλκη και οι κάτοικοί της διοικούνται από μία δημοτική αρχή, που χαρακτηρίζεται από ένα τεράστιο έλλειμμα δραστηριότητας, από ανικανότητα, ανοργανωσιά και ασχετοσύνη, και με ένα δήμαρχο, που το κυρίαρχο ενδιαφέρον του είναι οι κούφιες και παραπλανητικές δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ, για την προσωπική του προβολή, μακριά από την πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης