Προβολή των νησιών μας στις ΗΠΑ μέσω TripAdvisor

Προβολή των νησιών μας στις ΗΠΑ μέσω TripAdvisor

Προβολή των νησιών μας στις ΗΠΑ μέσω TripAdvisor

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 917 ΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία “TRIPADVISOR LIMITED” αναλαμβάνει την υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.) μέσω της ιστοσελίδας TripAdvisor.com.

Η καμπάνια θα αποτελείται από δύο διαφημιστικά banners (native boost), ένα για το νησί της Ρόδου και ένα για το νησί της Κω. Επιπρόσθετα, η καμπάνια θα περιλαμβάνει προώθηση της Δωδεκανήσου μέσω ενός video spot διάρκειας 30’’ (explorer video) το περιεχόμενο του οποίου παρουσιάζει ενιαία την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Τα παραπάνω (native boost and explorer video) θα επιτύχουν κατ’ ελάχιστο 2.000.000 εμφανίσεις μεταξύ των επισκεπτών της ιστοσελίδας TripAdvisor.com οι οποίοι αναζητούν πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου.

Οι επισκέπτες που θα κάνουν κλικ είτε σε οποιοδήποτε από τα banners είτε στο video θα οδηγούνται σε ειδική σελίδα (Branded Experience) που θα δημιουργηθεί, στο πλαίσιο της καμπάνιας, από την TripAdvisor για το σύνολο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (όπου θα παρουσιάζονται από κοινού νησιά της Π.Ε. Δωδεκανήσου και Π.Ε. Κυκλάδων). Η ειδική αυτή σελίδα θα περιλαμβάνει μία φωτογραφία και μία συνοπτική περιγραφή για καθένα από τα νησιά: Ρόδος, Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Σύμη και Πάτμο.

Η καμπάνια θα έχει διάρκεια ενενήντα (90) ημερών και θα εξακολουθεί να ισχύει κατά το μέγιστο έως και την 31η Οκτωβρίου 2023, η οποία και αποτελεί τη μέγιστη ημερομηνία μέχρι την οποία μπορούν να ολοκληρωθούν οι δράσεις προώθησης και διαφήμισης.

Το συνολικό κόστος της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 30.000,00 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου