Για το χάλκινο μετάλλιο η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Αφάντου

Για το χάλκινο μετάλλιο η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Αφάντου

Για το χάλκινο μετάλλιο η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1641 ΦΟΡΕΣ

Δεν τα κατάφερε χθες το ΓΕΛ Αφάντου με αντίπαλο το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου στον πρώτο ημιτελικό για το Final Four του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τα κορίτσια, υπό τις οδηγίες του γυμναστή τους Γιάννη Κοκόλη, ηττήθηκαν στο ΔΑΚ Κορυδαλλού 6-3, με το σκορ ουσιαστικά να είναι πλασματικό εξαιτίας των τραυματισμών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το σχολείο από το Κερατσίνι προηγήθηκε στο σκορ, αλλά τα κορίτσια του ΓΕΛ Αφάντου ισοφάρισαν (1-1), βρέθηκαν ξανά πίσω με 3-1, μείωσαν στη συνέχεια, αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 4-2. Με το ξεκίνημα της επανάληψης έγινε το 4-3, για να σημειώσουν άλλα δύο τέρματα οι παίκτριες του Κερατσινίου. Τα γκολ του ΓΕΛ Αφάντου πέτυχαν οι Κούφαλη (2) και Μανωλακούδη.

Σήμερα 11.30 στον μικρό τελικό, το σχολείο από το νησί μας θα βρει απέναντί του τα Εκπαιδευτήρια «Αυτενεργώ» από το Άργος που ηττήθηκαν με 5-1 από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Θεσσαλονίκης στον άλλο ημιτελικό. Σε περίπτωση νίκης, το ΓΕΛ Αφάντου θα πάρει το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης, κάτι αρκετά σημαντικό.

Οι παίκτριες που είχαν χρόνο συμμετοχής στον ημιτελικό ήταν οι: Τσίγκου Ξ., Κούφαλη Π., Μανωλακούδη Τσ., Αχμάτη Θ., Καναβάκη Χ., Πολίτη Ει., Καλλιγά Ν., Καβάδα Ε., Σεργιανάι Μ., Διακίδη Δ., Θεοδωρή Δ., Χρυσοβέργη Θ., Τσουρδιού Χ., Χατζηγεωργίου Μ. και Μπακίρη Κ.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”