Ωραίες εικόνες κι εμπειρίες για την ομάδα πόλο των "Πιγκουίνων" στην Καλαμάτα

Ωραίες εικόνες κι εμπειρίες για την ομάδα πόλο των "Πιγκουίνων" στην Καλαμάτα

Ωραίες εικόνες κι εμπειρίες για την ομάδα πόλο των "Πιγκουίνων" στην Καλαμάτα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 908 ΦΟΡΕΣ

Μια σπουδαία εμπειρία βίωσαν οι μικροί αθλητές των «Πιγκουίνων», αφού τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στην Καλαμάτα για μια σειρά φιλικών αγώνων πόλο με την ομάδα του Άργη.

Για μια περιοχή όπως η Ρόδος, όπου είναι πολύ δύσκολο τα παιδιά να παίρνουν αγωνιστικές ευκαιρίες, αυτές οι αποστολές είναι ό,τι καλύτερο όσον αφορά την ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου γενικότερα.

 


Η ανακοίνωση των «Πιγκουίνων» για τους αγώνες στην Καλαμάτα:
«Για τρίτη φορά οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης των «Πιγκουίνων» συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες πόλο. Aυτή τη φορά μετά το Ναύπλιο και την Αθήνα σειρά είχε η Καλαμάτα.


Εκεί μας περίμενε η τοπική ομάδα ΠΑΕ Άργης Καλαμάτα και ο προπονητής των τμημάτων Πετρόπουλος Κωνσταντίνος όπου μας φιλοξένησαν σε μια σειρά τεσσάρων φιλικών αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δημοτικό κολυμβητήριο.
Το ΔΣ της ομάδας θέλει πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που έζησαν οι αθλητές μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά τον Οκτώβριο.

Στο αγωνιστικό μέρος, είχαμε ασταμάτητη δράση καθώς σε κάθε αγώνα οι αθλητές μας παίζανε πάνω από 90 λεπτά, αφού ήταν και το ζητούμενο για εμάς, που τόσο μας λείπει ο χρόνος συμμετοχής σε παιχνίδια. Για πρώτη φορά οι αθλητές μας αγωνίστηκαν τόσο σε 33 τερέν, όσο και σε συνθήκες αγώνα με χρόνο επίθεσης στα δύο τελευταία φιλικά.

Η δράση ήταν ασταμάτητη με πολύ ωραίες ενέργειες και από τις δυο ομάδες, πολλά γκολ, δυνατές μονομαχίες μέσα στο νερό. Όλα τα φιλικά καθώς και πολλά αλλά από την παρουσία μας στην Καλαμάτα είναι αποτυπωμένα στο κανάλι μας στο YouTube.

Επόμενο βήμα για την ομάδα μας η δεύτερη συμμετοχή σε αγώνες πόλο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπου εκεί φυσικά μερικά μέλη της ομάδας που ταξίδεψε στην Καλαμάτα θα στελεχώσουν και το αντρικό μας τμήμα.»

 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”